Lansarea Apple iWatch poate fi amânată pentru anul 2015

0204-iwatch-1
Foto:Conceptul iWatch de către Tod Hamilton, PC: Apple Insider

Deși este presupus că Apple va dezvălui noile smart-ceasuri, botezate „iWatch”, împreună cu noile modele de iPhone 6 în cadrul evenimentului din 9 septembrie, compania ar putea să amâna lansarea oficială pe piață a acestui produs pentru un timp nedeterminat.

Ceasurile iWatch vor marca creșterea companiei Apple într-o nouă direcție a dispozitivelor de calitate, însă acestea ar putea rata perioada sărbătorilor, întrucât produsele presupun să apară pe rafturile magazinelor specializate tocmai la început de 2015, informează Re/Code, adăugând că, totuși, data precisă nu este cunoscută, însă se poate de mizat pe începutul anului viitor.

Potrivit surselor, nu va fi o surpriză dacă Apple va pune în vânzare smart-ceasurile mult mai târziu, deoarece aceasta deja are experiență cu asemenea întârzieri: spre exemplu, în iunie 2007 a fost dezvăluit primul iPhone, iar lansarea oficială a acestuia a fost tocmai cinci luni mai târziu.

Careva din dificultățile de lansare a produselor Apple ar fi: componentele neclare, designul sistemei, integrarea dintre hardware și soft, asamblarea, precizează Apple Insider.

Amintim că la 9 septembrie 2014, va avea loc evenimentul de lansare a produselor Apple iPhone 6, iPhone 6L și iWatch, și nu a fost clarificat dacă evenimentul va avea transmisiune live.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *