Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește

1c813aaf57f6d4d5e9c7179a8630ccb6
Foto:PCȘ pinterest.com

Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește. Este greu de mulțumit. Întâlnirea clasică de genul cină-film la Mall o va seca de viață. Sufletul ei râvnește după noi experiențe și aventuri. N-o s-o impresionezi cu noua ta mașină și cu ceasul tău scump. Ar prefer să escaladeze un munte sau să sară dintr-un avion decât să te audă pe tine cum te lauzi.

Ea este fata cu părul dezordonat, neîngrijit și colorat de la soare. Pielea ei este acum mult diferită de ceea ce era odată. Nu poți spune că e bronzată. Pielea-i este arsă, cu mai multe straturi de bronz, răni și mușcături pe ici și colo. Dar pentru fiecare imperfecțiune de pe pielea ei are o poveste interesantă de spus.

Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește pentru că o să te bată la cap să rezervi câte-un zbor de fiecare dată când sunt oferte la diverse companii aeriene. N-o să petreacă în “Republiq”. Și n-o să dea niciodată peste 100 de dolari pentru un concert Avicii, pentru că știe că un weekend de clubbing este echivalentul unei săptămâni întregi pe undeva, cu o activitate mult mai captivantă.

Sunt șanse mari ca ea să nu se poată ține de-un job stabil. Sau probabil visează toată ziua cu ochii deschiși la a-și da demisia. Nu vrea să continue să dea ce e mai bun din ea pentru visul altcuiva. Își cunoaște propriul vis și lucrează pentru a-l îndeplini. Fata asta este cu siguranță un freelancer. Face bani din design, scris, fotografie sau orice altceva care cere creativitate și imaginație. Nu-i pierde timpul plângându-te de job-ul tău plictisitor.

Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește. Se prea poate să-și fi irosit studiile de licență și să-și fi ales o cu totul altă meserie. Este acum instructor de scufundări sau profesor de yoga. Nu este sigură când va avea următorul salariu. Dar nu lucrează ca un robot toată ziua, iese-n oraș, profită de ceea ce-i oferă viața și să te provoacă și pe tine să faci la fel.

Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește pentru că fata asta a ales o viață presărată cu incertitudini. Nu are un plan sau o adresă permanentă. Lasă lucrurile să curgă de la sine și-și urmează inima. Dansează după propriul său ritm. Nu poartă ceas. Zilele-i sunt conduse de soare și de lună. Când valurile-o cheamă, viața i se oprește și va uita de orice altceva pentru un moment. Dar a învățat că cel mai important lucru în viață nu este surfingul.

Nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește fiindcă ea tinde să spună exact ceea ce gândește. N-o să încerce să-ți impresioneze părinții sau prietenii. Știe ce este respectul, dar nu-i va fi teamă să țină o dezbatere despre problemele globale sau responsabilitățile sociale.

N-o să aibă niciodată nevoie de tine. Știe cum să ridice un cort și se poate descurca și fără ajutorul tău. Gătește bine și nu are nevoie ca tu să-i plătești mesele. Este prea independentă și n-o să-i pese dacă vei călătorii cu ea sau nu. O să uite să facă check-in-ul cu tine când va ajunge la destinație. Este ocupată să trăiască în prezent. Vorbește cu străinii. O să întâlnească o mulțime de oameni interesanți, din toate colțurile lumii, care sunt pe aceeași lungime de undă și care-i împărtășesc pasiunile și visele. O să se plictisească cu tine.

Deci nu-ți da întâlnire cu o fată care călătorește doar dacă ești capabil să te ții după ea. Și dacă din greșeală te vei îndrăgosti de ea, să nu îndrăznești s-o păstrezi. Doar las-o să meargă mai departe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *