În curând va fi lansată versiunea beta de Windows 9

microsoft
Foto:PC: tribune.com.pk

Corporația Microsoft vor permite utilizatorilor să vadă câteva idei din noua sistemă operațională Windows 9 în cadrul unui eveniment ce va avea loc la sfârșit de septembrie, 2014.

Prin această acțiune, corporația încearcă să-și redobândească pozițiile de lider pe piața tehnologiilor informaționale. Potrivit raportului The Verge, lansarea versiunii de preview, sau beta, va avea loc pe 30 septembrie.

Windows 9 va include atât caracteristici și funcții noi, cât și careva vechi, cum ar fi butonul de start al meniului, pe care Microsoft l-a eliminat în versiunile anterioare, pentru ca designul acestora să lucreze mai bine cu tabletele și ecranele touch screen. Această nouă, avansată versiune a butonului de start al meniului a fost făcută publică de comunitatea Myce. Acesta include imaginile unor cutiuțe mici, pătrate, ce la rândul lor conțin informație precum starea timpului de afară sau titlurile știrilor.

PC: myce.com
PC: myce.com

Microsoft, de asemenea, experimentează cu ecranele virtuale, ce vor permite utilizatorului să profite de mai multe ecrane pe un singur calculator, astfel organizând și separând sarcini precum navigarea pe internet, abonarea și citirea anumitor reviste și proiectele actuale la care lucrează utilizatorul.

PC: ibtimes.com
PC: ibtimes.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *