Rusia pune lacătul pe restaurantele McDonald’s: care este reacția internauților

detail_e3600e231663d7062b1f081c38c00f63
Foto:PC: Роман Яровицын / «Коммерсантъ»

Activitatea a patru restaurante McDonald’s din Moscova a fost suspendată de Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor din Rusia (Rospotrebnadzor). Instituţia invocă încălcarea normelor sanitare.

Autorităţile sanitare din Rusia motivează închiderea celor patru restaurante McDonald’s din Moscova: „Au fost descoperite numeroase încălcări ale normelor sanitare, în cursul inspecţiilor efectuate la restaurante ale McDonald’s, în perioada 18-20 august”, potrivit Radio France Internationale.

Chiar dacă cele patru restaurante din rețeaua mondială de fast-food au fost închise temporar, după cum scrie Lenta.ru, Rosspotrebnadzor intenționează să examineze toate restaurantele din țară. Internauții din Rusia deja au tras o paralelă dintre războiul intereselor dintre Rusia și Occident. Mai mult, în comentariile apărute pe Twitter, consumatorii ruși anunță sfârșitul democrației în țară și posibila plecare definitivă a restaurantelor McDonald’s din Federația Rusă.

Din mesajele lăsate de internauți pe Twitter este clar că aceștia nu sunt pregătiți să se despartă de meniul restaurantului american.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *