Răspunde inteligent cu un anti-selfie societății obsedate de securitate

3 anit
Foto:PC: slmmsk.com

Pentru persoanele obsedate de selfie-uri (și pentru cele care nu sunt încă molipsite de acest „fenomen”), a apărut o nouă alternativă de a face poze creative.

Autorul aplicației Glitché, Vladimir Shreyder, a lansat recent o versiune demo a aplicației anti-selfie SLMMSK. Aplicația presupune schimbarea și modificarea maximală a oricărui selfie, încât autorul pozei nici nu poate fi recunoscut, transmite Cool Hunting. SLMMSK conține 10 filtre de editare, prin care chipul autorului pozei poate fi modificat, de exemplu, prin suprautilizarea pixelelor, noise-ului, suprapunerea unor pătrățele negre cu ochii.

 

PC: furfur.me
PC: slmmsk.com

Recunoaștem că există numeroase aplicații care au scopul de a modifica poza într-un mod creativ, însă SLMMSK o face și într-un mod diferit. Astfel, aplicația ajută la crearea unei galerii de imagini aparent cenzurate, dar și amuzante. Pe lângă toate, în momentul în care imaginea dorită a fost creată, ea poate fi salvată în smartphone-ului utilizatorului, sau exportată direct pe contul acestuia de Facebook, Instagram sau Twitter. Această aplicație pare a fi o alternativă distorsionată a selfie-urilor obișnuite și un răspuns inteligent societății obsedate de supraveghere.

 

PC: slmmsk.com
PC: slmmsk.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *