“Ice Bucket Challenge” de vedetă: Lady Gaga răspunde provocării

cats
Foto:Lady Gaga ALS Ice Bucket Challenge PC: captură video YouTube

Apariţiile publice ale controversatei Lady Gaga sunt din ce în ce mai rare. Cântăreaţa care, în urmă cu doi ani, făcea furori la nivel mondial atât prin muzica ei, dar mai ales datorită clipurilor şi a prezenţei sale şocante însă nu se dă în lături de la cauzele umanitare pentru care luptă, alături de alte persoane publice.

Succesul ei este un bun magnet pentru atragerea de fonduri, astfel că artista s-a folosit de imaginea ei de divă controversată şi s-a alăturat campaniei “Ice Bucket Challenge”, demarate în scopul ajutorării persoanelor care suferă de scleroză laterală amiotrofică, relatează Libertatea.

Alături de alte VIP-uri, printre care Bill Gates, Taylor Swift, LeBron James şi Justin Bieber, Lady Gaga a răspuns provocării de a face “un duş” cu apă îngheţată, pentru o sumă frumuşică de bani care ar urma să intre în conturile Asociaţiei ALS.

Astfel, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, fără a se jena de formele-i un pic prea voluptoase şi machiată intens cu negru, în ton cu vestimentaţia, artista şi-a turnat singură pe cap o găleată de apă cu gheaţă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *