Programul CEED Moldova își deschide ușile persoanelor interesate în dezvoltarea afacerilor

ceed
Foto:Ziua uşilor deschise în cadrul CEED Moldova, PC: Facebook/ CEED Moldova

Organizația CEED Moldova lansează primul program de mentorat din ţară destinat antreprenorilor. Ușile sunt deschise tuturor persoanelor interesate de domeniul dezvoltării afacerilor

CEED Moldova face parte din rețeaua globală CEED Global (Center for Entrepreneurship and Executive Development), având scopul de a transfera cunoștințele și experiența de la antreprenori și manageri cu o experiență vastă în afaceri (mentori) către antreprenorii care doresc să-și dezvolte afacerea.

Programul CEED este un eveniment de comunicare şi informare destinat publicului larg şi, în special, antreprenorilor din Moldova cu privire la oportunităţile de dezvoltare a business-ului atât în ţara noastră, cât şi peste hotarele ei.

Evenimentul este deschis tuturor antreprenorilor entuziaşti şi ambiţioşi si copiilor acestora, care doresc să participe în cadrul unui program educaţional, de mentorat şi dezvoltare; managerilor de întreprinderi care gestionează afaceri în creştere. Participanţii trebuie să fie cointeresaţi în extinderea afacerii (regional/ UE/ global), să fie proprietari sau să lucreze într-o companie ce înregistrează creştere economică anuală.

Pentru a participa la eveniment, sunteți rugați să completați formularul de înregistrare.

Acest eveniment va avea loc între orele 18:00-21:00 la restaurantul Garden Palace Events. Mai multe detalii ale evenimentului le puteți găsi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *