Actorul și comedianul Robin Williams a murit

Robin Williams
Foto:Robin Williams în timp ce pozează pentru filmul său „License To Wed” din 2007. PC: AP Photo/Reed Saxon

Unul dintre cei mai prodigioși reprezentanți ai Hollywood-ului și un actor de comedie de geniu a decedat la 63 de ani.

Aparent, cauza este suicid, conform Yahoo.com. Ieri, urgența a venit la el acasă în Tiburon, California și l-a găsit fără cunoștință. Decesul a fost declarat pe loc, autoritățile investighează cazul și urmează o autopsie. Totuși, dovezile inițiale arată că acesta a fost „suicid cauzat de asfixie”, conform șerifului Lt. Keith Boyle.

 

Robin Williams cu soția sa, Susan Schneider. PC: daily.mail.co.uk/Getty
Robin Williams cu soția sa, Susan Schneider. PC: daily.mail.co.uk/Getty

Publicista sa, Mara Buxbaum a declarat pe scurt că „Williams lupta cu o depresie severă. E o mare tragedie și pierdere. Familia cere să-i fie respectată intimitatea în acest moment greu”.

„În această dimineață, eu mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten”, a spus soția lui Williams Susan Schneider. „Noi sperăm că el nu va fi ținut minte pentru moartea sa, ci pentru nenumăratele momente când de bucurie și zâmbete pe care le-a adus milioanelor”.

Preşedintele american Barack Obama la fel și-a exprimat regretul, relatează Mediafax. „Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic”, a spus Obama.

 

Sarah Michelle Gellar și Robin Williams, care au fost prieteni buni. PC: uk.eonline.com
Sarah Michelle Gellar și Robin Williams, care au fost prieteni buni. PC: uk.eonline.com

„A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Le-a oferit gratuit şi cu generozitate talentul său nemăsurat celor care aveau nevoie mai mult – de la trupele noastre din străinătate la cei marginalizaţi de pe străzi”, a adăugat el.

Actriţa Sarah Michelle Gellar a postat pur şi simplu o colecţie de fotografii cu ea alături de Williams.

Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul „Shrink”, a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său „care a făcut lumea să râdă şi să gândească”, relatează Mediafax. „Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat”, a mai scris acesta.

„Nu pot să cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atât de mult atât de multor oameni. Sunt devastată”, a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Actorul e cunoscut pentru rolurile sale în așa pelicule ca: „Mrs. Doubtfire”, „The Dead Poets Society” și „Good Will Hunting”, pentru care a câștigat Premiul Oscar în 1998.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *