Top știri din 4 august

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 4 august 2014. PC: colaj #diez

Orare pentru microbuze, opțiuni pentru cei care n-au luat BAC-ul, un nou spot publicitar turistic și produse gustoase și frumoase la yard sale, în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 4 august 2014.

#1. Microbuzele de linie din Capitală vor avea orare de circulație

Primăria Municipiului Chişinău propune afişarea orarelor de circulaţie a microbuzelor de linie. Informaţia respectivă va fi amplasată la staţiile terminus, cât şi în interiorul unităţilor de transport.

#2. BAC 2014: Ce opțiuni au elevii care nu au luat examenele în acest an?

Persoanele care nu s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat, cele care nu au promovat examenele de bacalaureat sau cele ale căror lucrări au fost anulate pentru fraudă, au mai multe opțiuni de a-și continua studiile.

#3. Viaţa dulce a mafiei italiene e afişată pe Facebook

Generaţia nouă a mafiei siciliene şi-a făcut conturi pe Facebook cu nume false şi publică fotografii a vieţii sale frumoase.

#4. Irina Tarasiuc riscă să rămână fără cetățenia română, recent redobândită

Interpretei Irina Tarasiuc, cel mai probabil, îi va fi retrasă cetățenia română, recent redobândită. De această părere este politicianul român, Eugen Tomac, care susține că a sesizat personal Ministerul român al Justiției.

#5. A fost lansat spotul publicitar care va promova Moldova ca destinație turistică

Video-ul pentru promovarea turismului în Republica Moldova a fost lansat astăzi, 4 august, în cadrul unei conferințe de presă.

#6. Weekend trist în China: peste 400 de oameni au murit

Sfârșitul săptămânii trecute a luat viața a mai mult de 400 de oameni. Sâmbătă, a avut loc o explozie într-o uzină în estul Chinei, iar duminică, o provincie din sudul țării a fost devastată de un cutremur cu magnitudinea de 6.1 grade.

#7. Gustări apetisante, hand made creativ și oameni frumoși la „Un Sale Delicios”

Cel mai „Delicios” târg al Capitalei a avut loc duminică, 3 august, în curtea Moldova Film. La cea de-a 31-a ediție, yard sale-ul a invitat toți doritorii să își petreacă gustos și vesel o zi din primul weekend al ultimei luni de vară.

#8. A început vânzarea biletelor pentru Gustar Music Festival 2014

De astăzi, 4 august, fiecare doritor poate cumpăra bilete la Gustar 2014. Cititorii #diez o pot face prin intermediul sistemului online de mai jos.

#9. Peste 11 mii de cereri au fost depuse la prima etapă de admitere în colegii

Peste 11.800 de cereri au fost depuse în cele 42 de colegii din țară după prima etapă de admitere, care s-a încheiat la 31 iulie curent.

#10. Top 10 al străinilor care încalcă regimul de ședere în Moldova

593 de cetățeni străini care nu au respectat legislația Republicii Moldova, au fost identificați de polițiștii de frontieră în punctele de trecere de la începutul anului 2014 până în prezent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *