(video) Doi tineri din Moldova au murit într-un accident din oraşul Varna, Bulgaria

1323161
Foto:PC: ProTV Chisinau

Doi moldoveni au murit, iar alţi doi au fost răniţi în urma unui accident care a avut loc sâmbătă la intrarea în oraşul Varna, din Bulgaria. Tragedia s-a produs după ce mașina în care se aflau cei patru a fost lovită în plin de un microbuz.

Elena (26 ani) și Igor (30 ani) intenționau să se căsătorească în scurt timp. Tinerii aveau planuri mari de viitor, iar la mare au mers împreună cu sora Elenei și soțul acesteia. Planurile tinerilor s-au spulberat însă într-o clipă, relevă PublikaTV.

„Elena era cu prietenul ei pe bancheta din spate, iar în față era sora ei cu soțul. Erau în drum spre mare. Ei au oprit sau erau în încetinire în apropiere de oraș, am văzut doar imaginile și atât”.

Cei care i-au cunoscut spun că Elena și Igor formau un cuplu frumos. „Era prietena mea cea mai bună. A fost o prietenă unică cu sufletul mare, cu dragoste enormă. Dorea un viitor fericit, o familie mare, plină cu copii, ăsta era visul ei”.

„O știu din anul întâi de facultate. Din câte știu lucra la proiecte rurale în calitate de arhitect. Mereu veselă, cu zâmbetul pe buze. Prea tânără, prea plină de viață și prea frumoasă pentru a pleca de printre noi”.

Foștii colegi de facultate ai Elenei intenționează să dea o mână de ajutor familiei celor doi tineri. „Vom ajuta cu ce vom putea fiindcă este nevoie de bani pentru a fi repatriați, să ajutăm părinții cu sume de bani. Sincere condoleanțe părinților”.

Potrivit Ministerului de Externe de la Chişinău, Ambasada Moldovei în Bulgaria colaborează cu autorităţile de la Sofia pentru acordarea asistenţei necesare în vederea repatrierii corpurilor neînsuflețite ale celor doi tineri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *