Fiica lui Putin și-a părăsit casa din Olanda

President-Vladimir-Putin-and-his-wife-Lyudmila
Foto:Fiica lui Vladimir Putin și-a părăsit casa din Olanda PC: Alamy

Maria Putina și-a părăsit apartamentul din Olanda, împreună cu Jorrit Faasen, iubitul său în vârstă de 34 de ani. Motivul plecării ar fi creșterea furiei oamenilor în legătură cu tragedia aviatică din estul Ucrainei.

Apartamentul Mariei Putina se află la doar 20 km de aeroportul unde au aterizat avioanele cu cadavrele victimelor zborului MH17, anunță Mirror.co.uk.

Vestea că fiica președintelui rus trăiește în Olanda, răspândită în exces după tragedia aviatică de acum o săptămână, a stârnit foarte multe revolte atât pe rețelele de socializare, cât și în societatea olandeză. Imediat după ce s-a aflat că Maria Putina deține un apartament în valoare de 2 milioane de lire sterline, numeroase proteste au inundat străzile, în cadrul cărora oamenii insistau asupra deportării tinerei.

Aflarea Mariei în Olanda a fost pusă în pericol după ce activiștii ucraineni au publicat pe rețelele de socializare adresa acesteia. Vecinii cuplului au declarat că nu i-au mai văzut din momentul prăbușirii avionului în estul Ucrainei.

Averea lui Vladimir Putin a fost estimată la 40 de miliarde de lire sterline, șeful statului rus având proprietăți în întreaga lume, inclusiv un castel de 200 de milioane de lire sterline pe malul Mării Negre.

Iubitul Mariei, Jorrit, are și el o avere considerabilă, acesta activând în timp de câțiva ani în calitate de președinte executiv al gigantului energetic Gazprom.

Maria Putina s-a născut în Sankt Petersburg și a fost numită în cinstea bunicii sale din partea tatălui. Potrivit unor surse neoficiale, Maria a studiat biologia în Universitatea de Stat din Petersburg, unde a studiat și tatăl său.

Potrivit fostei soții, Putin este un tată foarte protectiv în legătură cu siguranța fiicelor sale. Ekaterina, fiica sa mai mică de 27 ani, se presupune că ar fi măritată cu fiul unui amiral sud-coreean.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *