Maiouri în stil healthy vor fi pictate la Atelierul de creație pentru tineri

maiou
Foto:Atelier de creație pentru tineri, desenează un maiou în stil healthy. PC: Facebook/Centrul Media pentru Tineri

Un maiou și o pensulă – totul ce este necesar pentru a da frâu liber imaginației și a participa la Atelierul de creație pentru tineri, care va avea loc vineri, 25 iulie, la ora 14:00, în Parcul „Valea Morilor”, lângă monumentul lui Ion și Doina Aldea Teodorovici, intrarea de pe strada Alexei Mateevici 77.

Atelierul vine să promoveze modul sănătos de viață, optează pentru libertatea în culori și invită tinerii cu vârsta între 13 și 20 de ani, pentru a picta cu vopsea și carioci speciali un maiou în stil healthy și a face o fotografie cu hashtag-ul #healthyselfie.

În intervalul 14:30 – 15:30, maiourile vor fi expuse la galeria în aer liber, ce va putea fi văzută de toată lumea. În cazul în care între orele 14:00 – 15:00 va ploua, tinerii sunt invitați să participe la Centrul Media pentru Tineri, situat pe strada Drumul Viilor 30/2.

Tinerii se vor implica și în discuții despre modul sănătos de viață, despre riscurile şi provocările generaţiei lor, după care vor crea propriile mesaje de sănătate.

Evenimentul este desfășurat de Centrul Media pentru Tineri și UNICEF Moldova în cadrul Campaniei Naționale „Să investim în sănătatea tinerilor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *