(Foto, video) Primele imagini cu bebelușul regal

article-2374931-1AF6A07A000005DC-867_964x536
Foto:PC: dailymail.co.uk

Primele imagini cu bebeluşul regal al Marii Britanii au fost făcute publice la ora 21.14, ora R. Moldovei.

Ducii de Cambridge au ieşit pentru câteva minute în faţa maternităţii pentru a saluta mulţimea strânsă în faţa unităţii medicale şi pentru a arăta lumii întregi cum arată primul lor copil şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit gândul.info.

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

După câteva secunde, prinţul William, ducesa Kate şi bebeluşul lor au părăsit maternitatea marţi seară, cu o liumuzină. De altfel, anunţul privind exetrnarea a fost făcut printr-un comunicat oficial transmis de Palatul regal şi citat de presa britanică.

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

“Ducesa de Cambridge va părăsi marţi seară Spitalul St. Mary; ducele, ducesa şi fiul lor vor merge la Palatul Kensington”, situat în partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial.

Prinţul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la ieşire că bebeluşul regal este “încântător”, spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

În faţa Maternităţii Saint Mary din Londra cuplul regal a fost aşteptat de sute de jurnalişti care au sperat să fotografieze pentru prima dată bebeluşul.

PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk
PC: dailymail.co.uk

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *