(video) Patru tineri au fost reținuți pentru comercializarea heroinei

2
Foto:PC: Captură video

Pe parcursul ultimelor luni, în urma verificării unor informații operative, forțele de ordine au reținut un grup criminal, membrii căruia sunt suspectați de comercializarea substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari pe teritoriul Capitalei.

Potrivit informațiilor deținute, grupul este format din 4 persoane, cu vârstele cuprinse între 27 și 30 de ani, locuitori ai municipiului Chișinău.

Doi dintre membrii grupării au fost încătuşaţi de către polițiști în urma percheziţiei efectuate la localul de realizare a drogurilor. Fiind audiați, suspecții au confirmat că drogurile au fost procurate de la un dealer.

Urmare a măsurilor planificate, zilele trecute, pe strada Miron Costin din capitală, au fost reținuți alți doi membri ai grupării criminale, în momentul realizării unei noi partide de substanțe narcotice, a heroinei, în proporții deosebit de mari.

Ca rezultat, forțele de ordine au scos din circuitul ilicit circa 30 grame de heroină și 80 mii de lei, bani dobândiți în urma realizării drogurilor. Experții au evaluat prețul substanțelor narcotice ridicate la suma de peste 50 mii de lei.

Toţi membrii grupării sunt cercetaţi penal. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de „Sustragerea sau extorcarea substanţelor narcotice sau psihotrope”, suspecţii riscă privaţiune de liberate de la 7 la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *