Șoferii de maxi-taxi continuă și astăzi greva

ramin-mazur-9304
Foto:PC: Timpul.md

Şoferii de microbuze din capitală continuă şi astăzi greva. Administratorii vor avea o întrevedere pe parcursul zilei, pentru a stabili dacă şoferii revin la muncă sau dacă îşi vor sista definitiv activitatea.

Administratorul rutelor 110, 104, 171 şi 174, Mihai Reus a declarat pentru IPN că sunt în joc interese ascunse, iar şoferii sunt încurajaţi de cineva să continue protestele. „Cineva dirijează foarte bine, de la spate, provocările care au loc. Am sunat ieri colectivele mele, le-am cerut ca astăzi să înceapă să lucreze, însă de dimineaţă nimeni nu a ieşit la lucru”, a spus Mihai Reus.

Anatol Chiriac, administratorul rutei 103, a menţionat că şoferii nu au ieşit la traseu pentru că întrevederea de ieri cu reprezentanţii municipalităţii nu a dat niciun rezultat şi aceştia aşteaptă o reacţie de la Primărie.

Administratorul rutei 175, Veaceslav Găină, a spus majoritatea microbuzelor au ieşit pe traseu, însă şoferii îşi vor sista activitatea dacă intimidările din partea altor şoferi vor continua.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *