Comitetul Olimpic își felicită campionii

IMG_1826
Foto:Conferința de presă a Comitetului Național Olimpic

În deschidere, Președintele Comitetului Olimpic, Nicolae Juravschi, a felicitat membrii lotului olimpic național pentru succesele obţinute, atât la seniori cât şi la juniori.

Nicolae Juravschi, de asemenea, a adus multumiri federațiilor pentru pregătirea echipelor: “Nu sunt pregătiri centralizate în Republica Moldova, motiv din care efortul major revine federațiilor.” Antrenorii au fost și ei felicitați pentru aportul adus la pregătirea sportivilor în condiții “grele”.

Dublul campion mondial la handball, Veaceaslav Garpișin,  a fost și el prezent. Lui i-a fost înmânată medalia olimpică și un set întreg de suvenire olimpice pentru succesele remarcabile din domeniul sportului.  El l-a mulțumit pe Juravschi și pe antrenorul său, Usatîi, dar și părinții care i-au făcut cunoștință cu acest sport: handball”. Nu a auitat să aducă mulțumiri și soției sale care a avut mereu grijă de copilul său, având rolul de mamă și tată în tot acest timp. Olga Garpișin, soția sportivului, a fost felicitată de Comitetul Olimpic cu ocazia aniversării căsătoriei.

Nicolae Juravchi felicită dublul campion mondial la handball, Gripișin.
Nicolae Juravchi felicită dublul campion mondial la handball, Garpișin.

La conferinţă de asemenea au fost menţionate şi cele două sportive Anastasia Detiuc și Anastasia Calinina pentru medaliile obţinute Festivalului Olimpic al Tineretului European , care a avut loc la  Utrecht, Olanda.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *