(video) 60 de secunde pentru a vă schimba viziunea asupra vieții

Fotor0709121955
Foto:Experiment social: Cei care au mai puțin oferă mai mult. PC: #diez/captură video YouTube

Recent, un nou video a stârnit un val de emoții pe Internet. Autorului Sam Pepper i-a reușit să adune peste un milion de vizualizări pe YouTube în numai trei zile, prin experimentul social pe care l-a desfășurat pentru a vedea cât de mărinimoși sunt oamenii.

Experimentul a început într-o pizzerie, unde Sam s-a apropiat de două mese pentru a cere o felie de pizza, motivând că este flămând, dar a fost refuzat.

Mai târziu în aceeași zi, doi prieteni de ai săi au cumpărat o pizza și au oferit-o în dar unui bărbat fără adăpost. Uimitor a fost momentul în care Sam s-a apropiat de dânsul și i-a cerut o felie, la care bărbatul a aprobat instantaneu.

Într-un final, este propusă morala filmulețului: „Câteodată cei care au mai puțin oferă mai mult. Noi existăm datorită a ceea ce obținem, dar trăim prin ceea ce oferim.”

Pe pagina sa de Facebook, Sam Pepper a publicat: „Vă va lua 60 de secunde să priviți acest video pentru a vă schimba viziunea asupra vieții. Și va lua mai puțin de 15 secunde pentru a-l distribui și a-l aprecia.”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *