Top știri din 8 iulie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole publicate pe #diez în data de 8 iulie 2014. PC: colaj #diez

A doua elevă de nota 10 la BAC, eliberarea diplomelor liceenilor, eveniment caritabil de modă și istoria parcurilor din Chișinău în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 8 iulie 2014.

#1. BAC 2014: Orarul eliberării diplomelor de bacalaureat pentru absolvenții din 2014

Sesiunea examenelor de Bacalaureat din 2014 a trecut. Mulți elevi s-au bucurat, iar mai mulți s-au întristat, semn că generațiile viitoare trebuie să atragă mai mult atenția la procesul de învățământ.

#2. BAC 2014: Cristina Voroneanu este pe lista elevilor cu 10 pe linie la bacalaureat

Potrivit datelor Ministerului Educației după rezultatele de la contestare, pe lista elevilor doar cu note de 10 la Bacalaureat a mai apărut o elevă. Este Cristina Voroneanu de la Liceul Mihai Viteazul din Chișinău.

#3. Vino pe 16 august la DARE Social Fashion Show, primul eveniment caritabil de modă din Moldova

Pentru prima dată în Republica Moldova, 18 femei cu nevoi speciale vor fi top modele pentru o zi. Pe 16 august, la Leogrand Convention Center din Chișinău, modelele vor defila în ținute casual, rochii de seară și porturi populare la DARE Social Fashion Show, primul eveniment caritabil de modă dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile.

#4. Descoperă istoria celor mai importante parcuri din Chişinău

Parcurile din Chişinău în prezent se află într-o stare destul de bună, fiind renovate odată cu trecerea timpului. Noi am ales să vă relatăm cum erau în trecut parcurile în care obişnuim cu toţii să ne relaxăm, inițiind cu o generalizare a lor.

#5. Câștigătorii curselor de alergat de la Green Run 2014

În perioada 5-6 iulie, la Rezina, satul Tarasova, a avut loc cursa verde în inima naturii și frumuseților culturale ale Moldovei. S-au organizat competiții la diferite probe de alergat și ciclism. Echipa #diez vă prezintă câștigătorii.

#6. Elevii cu vârsta de 14-16 ani sunt invitați să participe la programul de schimb FLEX 2015-2016

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei programului de schimb academic – FLEX 2015 – 2016. Elevii claselor a 9-a, a 10-a şi a 11-a născuţi în perioada 1 ianuarie 1998 – 15 iulie 2000 sunt invitați să aplice.

#7. Noul decolteu al Hollywood-ului preferat de vedetele mondene

După rochiile care lăsau la vedere sânii prin decupaje laterale mai mult decât generoase (numite „side boobs”), tot mai multe vedete apelează la noua modalitate de a atrage atenţia la evenimentele publice unde sunt invitate.

#8. Sfaturi utile cum să împachetezi corect valiza pentru călătorie

O călătorie, fie aceasta scurtă sau de durată, presupune împachetarea minuțioasă a obiectelor necesare, iar de cele mai multe ori le luăm și pe cele mai puțin necesare. Vă prezentăm câteva sfaturi utile cum să nu exagerați când împachetați valiza și cum să o faceți corect.

#9. Aplică la Bursa Parlamentară Internaţională a Bundestagului German 2015

Bundestagul german invită şi în anul 2015, pentru o perioadă de cinci luni, absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior din Republica Moldova, la Berlin, pentru a absolvi un stagiu în cadrul biroului unui parlamentar german. Data limită de depunere a dosarelor este până la 15 iulie 2014.

#10. Nu aștepta vacanța, creeaz-o singur sâmbăta aceasta

Distracţia la Summer Kiss bate vacanţa! De asta ne-am convins sâmbătă, când tot mai mulţi au ales Aqua Magic ca opţiune pentru a petrece weekend-ul. Ca întotdeauna, echipa Kiss FM a fost prezentă de la ora 13:00, pentru a anima atmosfera la cel mai mare aqua park din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *