Studenții pot participa la școala de vară „Tinerii contra corupției”

vadul-lui-voda-vacanza-020100-600
Foto:PC: vv.md

Studenții din Ucraina și Moldova sunt invitați să aplice la școala de vară „Tinerii contra corupției”, care va avea loc în perioada 3-10 august la Vadul lui Vodă.

Școala de vară este organizată de Misiunea Uniunii Europene de Asistenţă la Frontieră în Moldova şi Ucraina (EUBAM) împreună cu Centrul Național Anti-Corupție din Republica Moldova și Serviciul de Grăniceri din Ucraina.

Prin intermediul acestui proiect EUBAM își propune să îmbunătățească cooperarea între poliția de frontieră și serviciul vamal și cu alte agenții de apărare a legii precum și colaborarea internațională. EUBAM urmărește să promoveze consolidarea încrederii și să contribuie la soluționarea pașnică a conflictului din Transnistria, precum și să sprijine serviciile anti-corupție și eforturile de bună guvernare.

Limba de lucru a acestei școli este rusa.

Toți cei care sunt interesați  trebuie să prezinte o fotografie și copia scanată a cărții de înregistrare a studentului în formularul de aplicare, până la data de 13 iulie, 2014. Participanții trebuie să dețină pașaport internațional.

Află mai multe detalii din apelul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *