(video) Playlist săptămânal de la Anna Panovici

tghghg
Foto:Ana Panovici PC: Arhivă personală

Energică şi întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Anna Panovici sparge rutina şi vine să binedispună ascultătorii Kiss FM dupa o zi grea de muncă.

Muzica este cea care o însoţeşte pe Anna peste tot şi chiar dacă zilnic ascultă cele mai în vogă hituri, uneori întoarce clepsidra şi călătoreşte în timp prin muzică. Alteori, se răsfaţă cu cele mai romantice ritmuri. E o visătoare şi asta se poate observa prin minunatul playlist care l-a pregătit pentru noi.

Luni: „Don’t worry be happy” cu Bobby McFerrin
Cu bateriile încărcate după weekend, ziua de luni este ziua mea preferată!
Pun piesa la maxim în căști, merg pe stradă și zâmbesc. Cred că fericirea vine din interior și „fiecare crede ceea ce vrea, însă trăiește ceea ce crede” – dacă crezi că ești fericit – chiar ești!

Marți: Mr. Probz – Waves (Robin Shultz Remix)
Deși cercetătorii susțin că miercuri este cea mai grea zi a săptămânii, eu simt că marți este ziua care trece cel mai greu. De aceea am o poftă nebună să visez – la mare, la soare, la valuri la toată nebunia asta care te face să uiți de rutina zilnică.

Miercuri: Taxi – Te văd în toate femeile
„Te văd în toate femeile” – e un compliment foarte frumos dedicat dragostei. Ascultând-o te lași dus de val, e o poveste prin care fiecare a trecut măcar o dată în viață. Îmi place să cred că așa gândesc toți cei pe care i-am cunoscut vreodată.

Joi: Black Velvet – Alannah Myles
Te face să te simți liber. Da! Pentru joi e numai bună asta! E ziua în care vrei să evadezi mai repede undeva, fie că aștepți să vină weekendul mai repede, fie că ești deja obosit – îți creează o stare! Setezi soarele şi zâmbetul şi eşti cu un pas mai aproape de weekend!

Vineri: ne întoarcem în timp „ATB – Trinity”
Liniște pusă pe note. Îmi place să o ascult și să privesc oamenii care merg pe stradă. Parcă e o scenă de film. E genul de piesă pe care poți fi și fericit și trist în același timp.

Sâmbătă: Sade – No Ordinary Love
Nu pentru că începe cu „S” ci pentru că toți credem că anume dragostea pe care am trăit-o noi este cea mai neordinară. Sunt o romantică, iar Sade pentru mine este, în general, interpreta de suflet. Când am ascultat-o prima dată era o zi de sâmbătă ploioasă. A fost o piesă care m-a făcut să zâmbesc pentru profunzimea ei.

Duminică: Cătălin Josan – Zmeul de hârtie
Nici duminică nu revenim prea mult cu picioarele pe pământ pentru că mă tentează invitația lui Cătălin Josan să zbor „Sus, sus – deasupra pământului”. Zmeul de hârtie este o piesă despre ultima zi a săptămânii. Despre lenea care ne cuprinde în diminețile în care suntem îndrăgostiți. Despre „Cine face cafeaua azi”. Îmi place! Ritmuri perfecte pentru o săptămână reușită, fie că o asculți lângă cineva sau doar îți vine în minte fără să vrei când o asculți!

BONUS
Însă e vară, când nu prea am timp să fiu romantică am o piesă jucăușă pe ritmuri de saxofon care mă ridică în picioare – Phoniq Vibe – Rise up!

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *