Air Moldova introduce curse extrem de ieftine pentru a atrage trafic din România

IMG_7503
Foto:PC: presentation.airmoldova.md

Compania aeriană Air Moldova lansează un serviciu destinat pasagerilor care doresc să călătorească de la Iași la Paris, Veneția, Frankfurt, Barcelona sau alte destinații.

Începând cu 1 iulie, Air Moldova introduce curse zilnice gratuite cu autocarul din Iași la Chișinău, durata călătoriei fiind de 3 ore. Autocarul va staționa în Iași în parcarea Pallas Mall din față Palatului Culturii, iar în Chișinău – în parcarea Aeroportului Internațional.

“Cursele la Paris pornesc de la 49 euro/ sens, Barcelona, de la 89 euro/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la 79 euro/ sens. De asemenea, destinațiile din Italia merită o mențiune specială, pasagerii vor putea să zboare spre Roma, Veneția, Verona sau Milano, de la 59 euro/ sens,” a declarat Vasile Hincu, directorul comercial Air Moldova.

Air Moldova operează zboruri din Chișinău către Atena, Barcelona, Bologna, București, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneția, precum și curse sezoniere – Antalya, Dublin, Soci și Surgut.

Air Moldova a fost fondată în 1993 în Republica Moldova. Compania operează curse aeriene către 23 de destinații, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 și Embraer 120, asigurând peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *