Jucăriile originale LEGO pot fi cumpărate și la Chișinău

lego
Foto:Jucării originale de la LEGO PC: kidsco

Compania Kidsco împărtășește bucuria încheierii unui parteneriat cu LEGO, cel mai renumit producător de jucării, care, în anul 2000 a primit titlul de “Jucăria secolului”, acordat de către revista Fortune şi British Association of ToyRetailer, devansând celebra păpuşă Barbie şi pe ursuleţul Teddy.

În urma încheierii acestui acord, se estimează un import de seturi LEGO extrem de variat, începând cu mașinuțe și vapoare pentru băieței şi terminând cu animăluțe și căsuțe pentru fetițe. Jucăriile sunt originale și le găsiți la prețuri excelente în magazinele Kidsco. Cu siguranță că acesta este cel distractiv cadou care să le stimuleze imaginaţia și creativitatea micuților voștri.

Adăugăm şi că magazinul colaborează și cu alți mari producători, inclusiv pentru vorbitorii de limba română: Hasbro, Mattel, Gotz, Noriel, Nicoro de la care importă personaje de poveste, benzi desenate, animăluţe, jocuri educative sau jocuri de societate şi multe altele.

Vizitați magazinele Kidsco în centrele comerciale Baby Hall – etajul 1 şi etajul 2, Atrium – etajul 1 şi ELAT – etajul 5, cumpărați jucării pentru micuți și puteți beneficia de carduri de reduceri de până la 20%. Puteţi procura jucăriile şi online, caz în care puteţi opta pentru o livrare în raza municipiului Chişinău.

P.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *