Varietate de activități pentru mijlocul acestei săptămâni. La ce evenimente poți merge joi, 2 februarie

evenimente
Foto:Unsplash/freestocks

Mijlocul acestei săptămâni vine cu noi evenimente la care ai putea merge. Alege să-ți petreci timpul frumos vizitând o expoziție, relaxându-te în timp ce privești un spectacol sau participând la un curs de design grafic. Echipează-te cu multă energie pozitivă și dispoziție, și bucură-te de magia iernii prin evenimentele la care ai putea participa joi, 2 februarie.

#1. Expoziția națională „Fabricat în Moldova”

Sursă: Facebook/Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova te invită la cea de-a XX-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”. Ediția din acest an se așteaptă a fi una de amploare, datorită solicitărilor antreprenorilor autohtoni de a-și promova produsele și serviciile pe piața națională, dar și ale consumatorilor moldoveni de a putea procura produse calitative, la preț accesibil. 

Evenimentul se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, între orele 10.00-18.00, la CIE „Moldexpo”, situat pe strada Ghioceilor 1 din capitală.

#2. Spectacolul „Micul Prinț”

Sursă: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Spectacolul relatează o poveste încântătoare, interesantă și sensibilă despre universul copilăriei inocente, prietenie, dragoste și altruism.

Evenimentul va avea loc mâine, 2 februarie, cu începere de la ora 13.30. Spectacolul va fi jucat în incinta Teatrului „Alexei Mateevici”, situat pe strada Alexei Șciusev 93 din Chișinău. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 150 de lei.

#3. Recitalul formației „Academik”

Sursă: Facebook/Organ Hall Moldova

Trio-ul „Academik” s-a înființat în anul 2016 la inițiativa profesorilor universitari de la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași. Fiecare membru al formației are un impresionant palmares de recitaluri în România și peste hotare, distincții, publicați, înregistrări și participări la emisiuni radio și TV.

Evenimentul va avea loc mâine, 2 februarie, la Sala cu Orgă din Chișinău. Recitalul începe la ora 18.00. Biletele pentru eveniment pot fi procurate de aici sau la casa de bilete a Sălii cu Orgă. Prețul acestora variază între 100 și 200 de lei.

#4. Spectacolul „Casa”

Sursă: Facebook/Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”

Spectacolul „Casa” abordează o problematică de actualitate, aprofundată de intriga captivantă, caracterele inedite ale personajelor și prestația scenică admirabilă a actorilor, toate aceste calități asigurându-i spectacolului un real și previzibil succes.

Piesa de teatru va fi jucată mâine, 2 februarie, cu începere de la ora 18.30. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”, situat pe strada Mihai Eminescu 55 din capitală. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 150 de lei.

#5. Lansarea romanului „Alt continent” de Ghenadie Postolache

Sursă: Facebook/Librariile CARTIER

Ghenadie Postolache este un poet, prozator şi scenarist. Absolvent al Facultăţii de Jurnalism a Universităţii de Stat din Chişinău, membru al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova şi din România.

Joi, 2 februarie, la ora 18.15, la Librăria din Centru, situată pe bulevardul Ștefan cel Mare, numărul 126 din Chișinău, va avea loc lansarea romanului „Alt continent” de Ghenadie Postolache, apărut la editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Emilian Galaicu-Păun.

#6. Design Grafic: Animație și Motion Design

Sursă: Facebook/STEP It Academy Moldova

Vrei să înveți să creezi design, dar ai dori să aplici și tehnici profesionale de creare a unei animații în Adobe After Effects sau Adobe Premiere? Un bun specialist ar trebui să înțeleagă nu numai animația, ci și, în primul rând, designul grafic, precum și compoziția, tipografia, teoria sau psihologia culorilor.

Joi, 2 februarie, STEP It Academy Moldova te invită să participi la evenimentul gratuit, unde vei afla de la specialiști practicieni din domeniul designului și al animației mai multe despre cele mai creative profesii din industria IT.

Evenimentul începe la ora 18.00 și va avea loc la STEP It Academy Moldova, situată pe bulevardul Decebal 139 din Chișinău. Programul evenimentului poate fi consultat aici. Doitorii de a participa, pot accesa acest link pentru a se înregistra.

#7. Spectacolul „Cutia Neagră”

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. 

Evenimentul va avea loc mâine, 2 februarie, cu începere de la ora 19.00, la Teatrul Geneza Art din capitală. Biletele pentru spectacol pot fi rezervate de aici sau la următorul numărul de telefon: 069132746. Prețul acestora variază între 250 și 300 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine