Participă vineri, 3 februarie, la Feminist Club și discută cu Natalia Rezneac despre (in)egalitatea de gen și climă

ecologie poluatie pamât eco schimbari climatice
Foto:unsplash.com/Markus Spiske

Queer Café vă invită vineri, 3 februarie, începând cu ora 18.00, la „Feminist Club”. În cadrul activității, care se desfășoară lunar, participanții și participantele vor avea posibilitatea să întrețină o discuție cu Natalia Rezneac despre cum (in)egalitatea de gen se intersectează cu schimbările climatice. 

„Trăim cu toții și cu toate pe același pământ, însă oare schimbările climatice ne afectează în mod egal? În ultimele decenii, feministele din întreaga lume au contribuit cu studii științifice și argumente concrete pentru a pune lentila egalității de gen peste cea mai actuală problemă a umanității. Haideți să despicăm cum fiecare dintre noi are responsabilitatea la păstrarea mediului înconjurător și de ce schimbările climatice ne afectează în mod diferit. Vă invităm la cea de-a doua sesiune dedicată acestui subiect”, au menționat organizatorii evenimentului.

Moderatoare va fi Natalia Rezneac, feministă declarată cu expertiză în gender, cofondatoarea platformei „Femei pentru Femei”.

Evenimentul se va desfășura la Muzeul Zemstvei, de pe strada Alexei Șciusev 103.

Intrarea este liberă.

Sursă imagine: Facebook/Queer Café

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine