Centrul de Tineret STUDEM din Bălți te așteaptă în echipă! Care sunt condițiile de participare și ce vei obține

STUDEM
Foto:STUDEM

STUDEM este un centru de tineret care este coordonat în exclusivitate de tineri, înființat în cadrul  parteneriatului moldo-danez de lungă durată. Scopul acestuia este consolidarea și crearea unor deprinderi democratice. În acest sens, în fiecare an au loc alegerile boardului, în cadrul cărora sunt aleși 11 membri cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, ce vor coordona centrul. De asemenea, la eveniment sunt invitați toți tinerii din municipiul Bălți care doresc să își exercite dreptul de vot.

În data de 18 februarie va avea loc Adunarea Generală – eveniment în cadrul căruia vor fi aleși membrii Centrului de Tineret STUDEM din Bălți. Tinerii au posibilitatea de a-și înainta candidatura pentru una dintre cele trei categorii: traducător, secretar și membru al boardului. Membrii boardului pot opta pentru una dintre aceste funcții: responsabil de buget, manager PR, responsabil Social Media, responsabil de spațiu, responsabil de programe de granturi, responsabil de clubul media, coordonator de voluntari, responsabil pe Școală tânărului politic și responsabil de Consiliul de Elevi.

Criteriile de participare:
# vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani;
# completarea acestui formular;
# comentariu „particip” sub această postare și repost cu tag în story;
# entuziasm și dorință de a lucra în echipă.

Posibilități pe care le oferă STUDEM:
# participarea la diverse traininguri;
# networking;
# schimburi de experiență atât cu echipa din Danemarca, cât și cu alte centre de tineret;
# lucru în echipă;
# cunoștințe noi în diverse domenii;
# carnet de voluntar.

De asemenea, echipa STUDEM invită la vot toți tinerii din municipiul Bălți care doresc să își exercite dreptul de vot în cadrul evenimentului. Pe aceștia îi așteaptă o atmosfera plăcuta și posibilitatea de a cunoaște un număr mare de tineri activi și implicați.

Autoare: Nadejda Gliga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine