(foto) Studenții de la „Tehnologia Informației”, captivați de oportunitățile în domeniu în cadrul vizitei la ALVYS SRL

r-2

Circa 30 de studenți din anul I, licență, programul de studii „Tehnologia Informației”, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, Universitatea Tehnică a Moldovei au beneficiat de frumoasa ocazie de a participa la Ziua Ușilor Deschise la compania ALVYS SRL, unde au făcut cunoștință cu viața și activitatea companiei. 

ALVIS SRL este o companie din domeniul IT, care are misiunea de a digitaliza fluxurile de lucru în domeniul logisticii, achizițiilor transportatorilor, expedierii, managementul flotei și contabilității. Prin integrarea acestor departamente interconectate pe o singură platformă, ALVYS oferă utilizatorilor vizibilitate completă asupra afacerii lor și le permite să ia decizii optime, economisind timp și resurse financiare. Compania are 3 oficii: în Statele Unite, Jamaica și Republica Moldova, contingentul de angajați de la Chișinău fiind de 70 de programatori, cu perspectiva de a fi extins până la 150, în anul următor.

Participanții la eveniment au făcut turul oficiului impunător al companiei, impresionați de departamentele companiei, în special de laboratorul de testare a soft-ului. Într-o atmosferă destinsă, studenții au văzut cum lucrează angajații ALVYS, au avut ocazia să discute cu unii dintre ei, să adreseze întrebări despre procesele de lucru a companiei. De asemenea, au avut ocazia să afle cum se lucrează într-o companie IT, ce proiecte dezvoltă ALVYS.

Integrându-se în atmosfera companiei, studenții s-au convins de necesitatea și importanța efortului la studii pentru propria dezvoltare personală și profesională, efort care le poate oferi oportunitatea de a fi angajați în prestigioase companii IT, inclusiv la ALVYS.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine