Cunoaște persoanele care te vor ajuta să treci cu brio examenele! Cine sunt mentorii și mentorele EasyBac

profesori easy bac

EasyBac este o comunitate de traineri, instructori și profesori tineri care împărtășesc, prin cursuri structurate și creative, experiența și cunoștințele sale elevilor dornici de un rezultat maximal la examenul de bacalaureat. În cele ce urmează, vă invităm să cunoașteți mentorii și mentorele care predau aceste cursuri.

1. Ion Latu, mentor la Limba și Literatura Română:
# este student la Facultatea de Litere, USM; 
# este autorul numeroaselor articole în domeniul filologiei, limbii și literaturii române; 
# a pregătit 100 de elevi pregătiți pentru Bacalaureat. 

Motivația mentorului: „Sunt diferit prin abordarea complexă a disciplinei și prin originalitatea realizării și predării lecțiilor. Scopul meu este dezvoltarea competențelor practice a elevilor pentru susținerea cu brio a tezei si BAC-lui. Prezint strategic unităților de conținut prevăzut de Programa liceala. Cursul meu de Română este special prin accesibilitatea informaților expuse și prin prezentarea structură a temelor, ce au scopul de-a consolida competențele specifice domeniului limbii și literaturii române. Predarea mea este specială datorită metodelor moderne de abordare pedagogică a temelor necesare pentru susținerea cu succes a examenelor la Română.” 

Aici te poți înregistra la cursul predat de Ion Latu.

2. Daniela Banu, mentoră la cursul de pregătire la Matematică:
# studiază Economia Mondială și Relații Economice Internaționale, ASEM;
# a obținut nota 10 la examenul de BAC la matematică;
# mentoră la matematica.md de doi ani; 
# are o experiență de trei ani în pregătirea elevilor pentru teze și examenul de bacalaureat la matematică.

Motivația mentorei: „Matematica este o parte fundamentala a gândirii și logicii umane și oferă o modalitate atât de eficientă de a construi o disciplina mentală. În plus, pentru mine, mai ales la liceu, matematica a jucat un rol crucial în înțelegerea conținutului altor discipline școlare, cum ar fi istoria. Am început să predau acest obiect anume din dorința de a le da elevilor/studenților speranța că ei pot înțelege matematica și real pot avea nota 10 la BAC. Vreau sa le fie explicat cât mai simplu, pe înțelesul fiecăruia și cu rezultate maxime, iar prin proiectul EasyBac sunt sigură ca vom putea atinge toate așteptările și necesitățile studenților.”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Daniela Banu.

3. Evelina Beschier, mentoră la Matematică:
# studiază la Facultatea de Fizică, Matematică și Tehnologii Informaționale, UPSC;
# a obținut nota 10 la examenul de BAC la matematică;
# este participantă a olimpiadelor municipale la matematică;
# are o experiență de predare de doi ani, atât la gimnaziu, cât și la liceu și experiență în pregătirea; elevilor pentru teze și examenul de BAC la matematică; 
# mentoră la matematica.md pentru clasele a XII-a. 

Motivația mentorei: „Încă de mică matematica a fost pasiunea mea. Începând din gimnaziu și în special în liceu ajutam colegii mei când aveau nevoie de explicații. Astfel, mi-am dezvoltat capacitățile de a preda, crescând. Am acceptat să ader la EasyBac pentru că este o oportunitate de a mă dezvolta și valorifica potențialul. Îmi place să predau matematică pentru că este un obiect care mă privește și care îl înțeleg cu ușurință, și pentru ca mereu mi-am dorit să ajut și pe ceilalți să-l înțeleagă.”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Evelina Beschier.

5. Lilia Hotinschi, mentoră la cursul de pregătire Limba Franceză:
# are 20 de ani de predare ale limbii franceze; 
# a făcut două stagii de formare în Franța; 
# are o experiență de pregătire de teze și BAC de 15 ani.

Motivația mentorei: „Îmi place să predau limba franceză, deoarece este o limba melodioasă și plină de farmec. Am acceptat să predau și elevilor de la EasyBac pentru a demonstra că este ușor să o studiezi, atunci când știi precis ce trebuie sa faci și cum sa faci pentru a avea rezultatele dorite!”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Lilia Hotinschi.

4. Dionis Smoleac, mentor la cursul de pregătire la Istorie:
# a pregătit peste 300 de persoane pentru BAC în ultimii trei ani, rata de susținere a examenelor a fost de 100 %;
# este premiantul Olimpiadei Republicane de Istorie, locurile II, III și mențiune, în 2015, 2016, 2017, 2018; 
# este realizator de articolele pe subiecte istorice, politice, și societate civilă și istorie.

Motivația mentorului: „În procesul pregătirilor pentru teze și BAC-ul la Istorie nu se pune accentual pe memorarea oarbă a anilor, articolelor din tratate, denumirile bătăliilor și numărul amantelor monarhilor. Promovez elevilor idea că ei pot vedea istoria ca un ghid în experiența trecută a societății umane. Doresc ca pregătirea pentru examen să fie o oportunitate pentru tineri de a primi răspuns la cum au evoluat formele statului și regimurile politice, care este originea doctrinelor economice? Cum s-au dezvoltat relațiile internaționale între state? Care au fost tendințele cruciale culturale, filosofice, religioase și tehnico-științifice? E important ca elevii să învețe a sesiza premisele și cauzele de ordin politic, economic, social care au determinat evenimentele și procesele istorice din istoria universală, europeană și națională.”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Dionis Smoleac.

6. Alina-Maria Țurcanu, mentoră la cursul de pregătire pentru Limba Engleză:
# studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi străine, programul de studii Engleză și Germană;
# scor 97, la examenul iBT Toefl;
# experiență în predarea limbii engleze în cadrul lecțiilor individuale.

Motivarea mentorului: „Sunt Alina și cred în puterea educației de la egal la egal pentru a-ți realiza scopul: susținerea examenului de bacalaureat la engleză mai bine decât crezi. ”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Alina-Maria Țurcanu.

7. Roxana Munteanu, mentoră la cursul de pregătire la Geografie:
# studentă în anul IV la Geografie și Biologie, USARB;
# profesoară la Instituția Privată L. T. „Orizont”, filiala Bălți;
# deține o multitudine de premii și mențiuni din cadrul concursurilor cu profil geografic;
# premiantă la Olimpiada Republicană;
# are experiență în mentorat și predare;
# activează în domeniul geografic sub mentoratul uneia dintre cele mai bune profesoare de Geografie din țară cu grad didactic superior.

Aici te poți înregistra la cursul predat de Roxana Munteanu.

8. Irina Petcu, mentoră la cursul de pregătire la Biologie.

Motivarea mentorei: „Sunt olimpică municipală la biologie de doi ani la rând. Am ajutat și alți elevi să obțină rezultate în cadrul tezelor și examenelor de BAC la biologie și sunt sigură că te pot ajuta și pe tine. Biologia pare un subiect neinteresant pentru mulți, dar nu este așa. Elementele de bază ale biologiei sunt importante pentru fiecare persoană, deoarece studiind-o aflăm cum funcționează organismul nostru, dar și legile și relația între restul organismelor. Indiferent dacă învățăm biologia pentru teză, BAC, admitere sau orice al scop, cu siguranță aceste cunoștințe ne vor fi utile pe parcursul vieții.”

Aici te poți înregistra la cursul predat de Irina Petcu.


Înregistrarea la cursuri are loc prin completarea formularelor din linkurile atașate sau printr-un simplu apel telefonic la 060594047 (Telegram, Whatsapp, Viber).

Mai multe detalii despre EasyBac poți vedea pe această pagină de Facebook.

Taguri: #BAC 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine