Termoelectrica îndeamnă administratorii blocurilor de locuit să regleze temperatura agentului termic

calorifer
Foto:Dominik Kuhn

În legătură cu prognozele meteorologice ce indică temperaturi ale aerului exterior de până la +12 grade Celsius, pe timp de zi, Termoelectrica S.A. recomandă administratorilor de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea a unui supraconsum de energie termică, se arată într-un comunicat emis de către Termoelectrica S.A.

Termoelectrica S.A. monitorizează graficul de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, în strictă conformitate cu Regulamentul privind indicatorii de calitate. În același timp reglarea necesită și poate fi efectuată și la branșamentul blocului.

Reprezentanții producătorului de energie electrică și termică îndeamnă locatarii să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, în cazul în care observă caloriferele supraîncălzite.

Potrivit informațiilor, Termoelectrica S.A. furnizează energie termică, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare până la branșamentul blocului locativ, reglarea consumului de energie termică în sistemul intern al blocului fiind în gestiunea administratorului de bloc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine