Reduceri la toate plantele înainte de Crăciun, pentru cadouri de ultim moment

plante
Foto:Floral Soul

Pe măsură ce te uiți peste lista lungă de cadouri din acest an, sperăm că vei lua în considerare cadoul unei plante vii sau poate chiar un brăduț ori copăcel. Apoi vei privi cum crește pe măsură ce destinatarul (sperăm) îl îngrijește cu dragoste și atenție. Se va gândi la tine de fiecare dată când plantele îi vor oferi culoare, parfum sau umbră. 

Pe 23 și 24 decembrie, echipa Floral Soul e pregătită să aibă Orangeria plină din nou, cu miros de ciocolată caldă și marshmallows. Doar cu două zile înainte de Crăciun, se anunță reduceri de 20 % la toate plantele pentru cadourile de pe ultima sută de metri sau pentru acea Monstera sau Ficus Lyrata care de multă vreme așteaptă în wishlist. Exclusiv la Orangerie!

Simte-te festiv într-un mod sustenabil cu setul Picea și Ananas

Un set de păstrat sau de dat mai departe. Cu siguranță are „acel ceva”. Altfel cum se explică faptul că fură privirile așa ușor? Adaugă un mesaj de sărbătoare și cadoul este gata!

Sursă foto: Floral Soul

Set atmosferic cu Picea și Poinsettia

Un brad de Crăciun în ghiveci creează instantaneu acea stare de spirit de sărbătoare, iar Poinsettia de lângă el este prietenul perfect. Florile fucsia și roșii ale plantei completează decorul și, ca-n fiecare an, primește multe complimente de la oaspeți. 

Sursă foto: Floral Soul

Un altfel de Crăciun cu Citrice

Ce culoare te trimite cu gândul la Crăciun? La un Crăciun alb, ca în copilărie? Cu țurțuri de la streașina casei, troiene de zăpadă până la poartă și zahăr tos, poate? O alternativă modernă sunt globulețele naturale și parfumate ale copăceilor de citrice. Explozie de culoare și arome, mmm!

Sursă foto: Floral Soul

Plantele exprimă căldură și bunăstare, ne fac mai fericiți și continuă să crească an de an. Parcă se aud colindele în depărtare. Crăciunul e aproape!

Oricine este binevenit la Orangeria de pe strada Mihail Kogălniceanu 54, pe 23 și 24 decembrie, la o ceașcă de ciocolată caldă, povești despre plante și reduceri de 20 % la întreaga colecție.

Vă dorim sărbători pline de toate cele frumoase!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine