Creează-ți atmosfera de sărbători! Iată cinci evenimente faine care au loc în ajunul Crăciunului

evenimente
Foto:pixabay.com

Dacă încă nu ai apucat să resimți atmosfera sărbătorilor de iarnă sau pur și simplu ai vrea s-o valorifici la maxim, spațiul cultural din Chișinău îți oferă șansa să o trăiești din plin.

Astfel, îți propunem cinci evenimente îmbibate cu magie care vor avea loc sâmbătă, 24 decembrie, în Chișinău.

Concert de Crăciun

Sursă: Facebook/Moldovan National Youth Orchestra

Sâmbătă, 24 decembrie, Sala cu Orgă te invită la un concert de Crăciun cu cele mai minunate colinde românești, internaționale și cu muzică din filmul „Singur acasă”.

Concertul începe la ora 16.00, iar biletele pot fi procurate la linkul anexat aici.

Spectacolul „Micul Prinț”

Sursă: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Sâmbătă, 24 decembrie, începând cu ora 15.00, Teatrul Alexei Mateevici invită pe cei mari și pe cei mici la spectacolul „Micul Prinț”.

Micul Prinț este o poveste încântătoare, interesantă și sensibilă despre universul copilăriei inocente, prietenie, dragoste, altruism. Cei mici vor fi captivați de prințișorul care vine de pe micul Asteroid B-612, unde avea grijă de un trandafir și trei vulcani. Dar și de personajele pe care acesta le-a întâlnit pe diverse tărâmuri, în timpul călătoriei sale.

Pentru adulți, Micul Prinț este o revenire la copilul din ei, pierdut odată cu trecerea prin timp. Este o meditație profundă despre valorile umane, responsabilitate și legătura dintre oameni, toleranță, singurătate, despre esența umanității și cunoașterea de sine prin intermediul călătoriei.

Prețul unui bilet este 150 lei, iar biletele pot fi cumpărate la linkul de aici, iar rezervările se pot face la numărul 060 441 471.

OKEAN ELZY, opening CHISINAU ARENA

Sursă: Facebook/Suhih Prod.

Deschidere grandioasă a complexului Chișinău Arena va avea loc pe 24 decembrie. O va deschide legendara trupă rock ucraineană OKEAN ELZY. Concertul va avea loc ca parte a turneului HELP FOR UKRAINE.

O parte din banii adunați din procurarea biletelor artiștii vor dona ca ajutorul umanitar, în primul rând copiilor afectați de război, precum și către instituțiile medicale din Ucraina.

Biletele pot fi procurate pe www.afisha.md
Pentru informații suplimentare sună la numărul +373 22 896 499

Târgul de Crăciun din Parcul Alunelul

Sursă: Facebook/Ia Moldova Acasă

La 23 și 24 decembrie, cele mai alese produse locale te așteaptă la Târgul de Crăciun din Parcul Alunelul! Umple-ți masa de sărbători cu cele mai dulci fructe, cele mai gustoase legume, vinuri mari de la crame mici, brânzeturi și cașcavaluri speciale și multe alte bunătăți toate crescute și produse de micii producători locali.

Evenimentul va avea loc între orele 9.00 și 17.00.

Art Safari – Maeștrii artei românești

Sursă: Facebook/Fundația Constantin Mimi

În premieră, la Chișinău, se desfășoară expoziția de artă plastică românească „Art Safari – Maeștrii artei românești”, eveniment dedicat Zilei Naționale a României.

Toți iubitorii de artă sunt așteptați la Muzeul de Artă al Moldovei să admire 30 de lucrări monumentale ale artiștilor români, selectate din importante colecții private.

Printre pictorii români celebri pe care-i va putea admira publicul din Chișinău se numără:
# Nicolae Grigorescu (1838-1907) – considerat fondatorul picturii românești moderne;
# Samuel Mützner (1884-1959) – cu lucrarea „Scurteica roșie”;
# Theodor Pallady (1871-1956) – cu lucrarea „Natură statică cu ulcior și ciuperci”.

Expoziția este deschisă până pe 22 ianuarie și poate fi vizitată între orele 10.00 și 18.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine