(foto) Te-ai plictisit de brazii tradiționali? Iată o listă cu 10 idei de pomi de Crăciun alternativi

brazi
Foto:Pinterest: Gina Ciancio/P Montenegro V

Unul dintre principalele simboluri ale sărbătorilor de iarnă este bradul de Crăciun și ar fi trist să te lipsești de el. Dacă nu ai reușit, încă, să îți împodobești pomul de Crăciun, noi îți propunem o listă cu câteva idei alternative, creative și ușor de realizat.

#1. Pom de Crăciun din conuri de pin

Tot de ce ai nevoie pentru acest pom alternativ este: o formă din polistiren în formă de con, conuri de pin, decorațiunile preferate și lipici fierbinte.

Sursă foto: dichisdeco.ro

#2. Pom de Crăciun din cutii de cadouri

O idee simplă și drăgălașă este pomul de Crăciun confecționat din cutii de cadouri. Ai nevoie doar de câteva cutii, folii pentru împachetare, panglici colorate li decorațiuni.

Sursă foto: Getty Images

#3. Pom de Crăciun din fotografii

Cu toții facem fotografii pentru a crea amintiri, însă te-ai gândit că fotografiile ar putea fi o sursă alternativă pentru a construi un brad de Crăciun? A nevoie doar de câteva fotografii care îți sunt dragi și luminițe, pentru a îmbina amintirile cu sărbătorile de iarnă.

Sursă foto: Pinterest/Gina Ciancio

#4. Pom de Crăciun din cărți

O idee foarte simplă, dar în același timp creativă pentru iubitorii de lectură. Pentru a construi acest brad, ai nevoie doar de… CĂRȚI! Dacă dorești, poți adăuga și câteva decorațiuni.

Sursă foto: Instagram/Bestseller

#5. Pom de Crăciun desenat cu creta

În cazul în care ai o tablă neagră acasă pe care poți desena cu creta, atunci nu îți rămâne decât să cumperi câteva bucăți de cretă colorată și voilà… bradul este gata.

Sursă foto: MRKATE.COM

#6. Pom de Crăciun din crenguțe de pin

Dacă îți dorești un brad adevărat, însă nu ai posibilitatea să cumperi unul, soluția ar fi să construiești tu un brăduț din crenguțe de pin. Le poți decora după bunul plac.

Sursă foto: Pinterest/Cozy home decor

#7. Pom de Crăciun din felicitări de sărbători

Dacă pe parcursul anilor ai tot adunat felicitări de sărbători din carton, atunci este timpul să le reciclezi într-un mod drăguț. Ai nevoie doar de lipici și felicitări. Sunt atât de colorate, încât poți să nu-ți mai bați capul de decorațiuni.

Sursă foto: Potterybarn

#8. Pom de Crăciun din crengi

O altă idee interesantă ar fi să creezi un pom de Crăciun din crengi groase de copac. Ai nevoie de câteva ramuri și ață mai groasă cu care să legi în formă de brad aceste ramuri. De asemenea, poți adăuga câteva globuri sau jucării din lemn și luminițe.

Sursă foto: Pinterest/Amazing Craft Ideas

#9. Pom de Crăciun din cilindri din carton

Dacă ai o mulțime de cilindri din carton adunați de mult timp, atunci a venit timpul să îi transformi într-un brăduț de Crăciun. Pot fi de diferite culori și forme și poți iar partea bună este că poți pune în fiecare câte o jucărie pentru brad.

Sursă foto: Pinterest/One Kindesign

#10. Pom de Crăciun din ghirlandă

O ghirlandă, câteva globuri, luminițe și pomul de Crăciun este gata. Varietatea de culori este mare, deci poți construi brăduțul oricum îți este pe plac.

Sursă foto: Pinterest/P Montenegro V

Echipa #diez ți-a pregătit o listă cu idei de decor, în care îți prezentăm tendințele acestui an în materie de împodobire a pomului de Crăciun.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine