(live) Pomul de Crăciun din capitală este inaugurat! Urmărește live evenimentul din Piața Marii Adunări Naționale

zapada
Foto:captură ecran

Astăzi, 17 decembrie, începând cu ora 17 00, în Piața Marii Adunări Naționale are loc evenimentul de inaugurare a pomului de Crăciun, care va da start programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă din acest an.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, în cadrul evenimentului de lansare a sărbătorilor, va fi organizat un spectacol cultural. Totodată, vor fi lansate decorațiunile în toate sectoarele capitalei.

Autoritățile menționează că, în acest an, au fost utilizate decorațiunile procurate în anii precedenți, fiind procurate altele noi la necesitate.


Amintim că în Chișinău este amenajat și târgul de Crăciun „Sătucul de Iarnă”. Unde este amplasat și până când va activa aflați aici.

Totodată, Guvernul Republicii Moldova a anunțat că târgul de Crăciun „Satul Colindătorilor”, organizat de Guvern, își va deschide porțile pe 23 decembrie, la ora 17.00 în scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Bradul este instalat în Chișinău din anul 2018. Până atunci, se obișnuia instalarea unui brad natural. De multe ori, brazii treceau prin mai multe peripeții până ajungeau în PMAN. Vă invităm să citiți mai multe despre istoria brazilor din Chișinău aici!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine