YouTube a lansat un nou mecanism privind eliminarea comentariilor abuzive

youtube-mobile-pc
Foto:blogdumoderateur.com

YouTube a anunțat despre noile modificări pe care le-a implementat pentru a îmbunătăți experiența de comentarii pentru toată lumea. Rețeaua socială YouTube a lansat noi actualizări privind spamul și comentariile abuzive.

YouTubeanunțat câteva funcții noi. Rețeaua socială de videoclipuri și-a îmbunătățit modelele de învățare automată, care acum pot detecta spamul. YouTube a confirmat că a eliminat 1,1 miliarde de comentarii spam numai în prima jumătate a anului 2022.

Reprezentanții platformei au spus că au îmbunătățit și sistemele automate de detectare a botului, care vor fi folosite în chatul creat în timpul transmisiunilor live pentru a preveni orice impact negativ.

Printre cele mai semnificative actualizări ale YouTube se numără introducerea unui nou mecanism de eliminare a comentariilor și avertismentelor în timpul transmisiilor live. Dacă un cont de utilizator a lăsat un comentariu ofensator care încalcă regulile comunității YouTube, acesta va fi informat și avertizat datorită noii funcții. În cazul în care încălcarea se repetă, YouTube va suspenda comentariile utilizatorului timp de 24 de ore.

În acest moment, aceste modificări se aplică numai comentariilor în limba engleză. Cu toate acestea, YouTube intenționează să extindă aceste funcții și în alte limbi în lunile următoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine