O echipă de dansatori din Moldova s-a clasat pe primul loc în top 30 cele mai bune numere de dans pentru copii din Europa

tineri dansatori Moldova
Foto:Олег Доценко/Acrobatic Show/Facebook

O echipă de dansatori din Republica Moldova de la „Acrobatic Show” a obținut locul I în top 30 cele mai bune numere de dans pentru copii din Europa. Campionatul s-a desfășurat la Zagreb, Croația.

În primele săptămâni ale iernii, la Zagreb, Croația, s-a desfășurat Campionatul Internațional de Dans pentru Copii „International Dance Open Winter Children’s Dance Championship”, unde tinerii dansatori din Moldova au obținut 13 locuri I și două locuri II.

„Cea mai bună echipă de dans, în opinia juriului, a fost echipa noastră din Moldova – Acrobatic Show, care a obținut 13 locuri I și două locuri II la diferite categorii ale acestei competiții internaționale de dans și s-a clasat în topul celor mai bune 30 de numere ale concertului de gală, primind premii în bănești”, menționează reprezentanții de la „Acrobatic Show”.

Cei de la „Acrobatic Show” specifică faptul că pentru a participa la această competiție, tinerii noștri dansatori au trebuit să parcurgă sute de kilometri cu autobuzul de la Chișinău la București și apoi să ia un avion până la Zagreb: „Acest lucru a fost precedat de sute de antrenamente și de o muncă minuțioasă, pe care copiii noștri au făcut-o cu sprijinul mentorilor și al părinților lor”.

Sursă foto: Олег Доценко/Acrobatic Show/Facebook

International Dance Open este o platformă internațională pentru competiții în diferite categorii de dans. La campionat participă reprezentanți din Croația, Cipru de Nord, Slovenia, Slovacia, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Republica Cehă, Suedia, Ucraina, Serbia și multe alte țări europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine