Actorul român Constantin Cotimanis a primit un premiu de excelență din partea Moldovei pentru activitatea artistică

Constantin-Cotimanis-romania
Foto:Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

Serviciul de presă al Parlamentului Republicii Moldova a anunțat că speakerul Parlamentului, Igor Grosu, a participat la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova (UNITEM) și i-a înmânat un premiu de excelență actorului român Constantin Cotimanis.

„Un clasic al cinematografiei, teatrului și televiziunii din România. Are zeci de roluri memorabile pe scenele marilor teatre din România, dar şi o filmografie de calibru, cu roluri în filme de mare succes”, a menționat președintele Parlamentului.

Actorul Constantin Cotimanis, cunoscut și cu pseudonimul de Bebe Cotimanis, a fost membru al juriului de la „Românii au talent“. Ulterior, acesta a fost înlocuit de actorul Florin Călinescu.

Sursă foto: Facebook/ Parlamentul Republicii Moldova

Potrivit informațiilor, Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova a ajuns la cea de-a XXI-a ediție. În cadrul ceremoniei, au fost premiați mai mulți artiști din domeniu la diverse categorii, printre care cel mai bun spectacol dramatic, cea mai bună lucrare regizorală, cel mai bun rol feminin și masculin, cele mai bune costume teatrale, cea mai bună scenografie etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine