Ai o idee inovatoare în domeniile agricultură, industrie ușoară, turism sau TIC? Obține un grant în valoare de 50 000 de dolari

proiect
Foto:presspage.com

Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) a lansat proiectul pentru Dezvoltare Economică, Guvernanță și Creștere Antreprenorială (EDGE). Acesta este destinat persoanelor care au idei inovatoare în domenii precum agricultură, industrie ușoară, turism sau TIC, care pot contribui la dezvoltarea regională.

În cadrul acestei inițiative regionale, candidații din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, Serbia și Ucraina pot solicita granturi pentru proiecte în care sunt implicate cel puțin două țări din cele menționate cu scopul de a crea parteneriate și a contribui la dezvoltarea economică durabilă și inclusivă.

EDGE va oferi în total 250 000 de dolari pentru proiectele implementare în perioada 17 mai 2023 – 16 mai 2024 și cu durata de 6-12 luni, cu granturi individuale de până la 50 000 de dolari.

Data limită pentru depunerea solicitărilor este 30 decembrie 2022, iar mai multe informații sunt disponibile aici.


EDGE este un proiect regional al USAID pentru Europa și Eurasia, cu durata de cinci ani, care are scopul de a contribui la creșterea economică durabilă și de a sprijini integrarea interregională și euro-atlantică. EDGE își propune să conecteze actorii din sectorul economic din mai multe țări pentru a promova cooperarea privind problemele comune.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine