În perioada sărbătorilor de iarnă, troleibuzul turistic își reia activitatea și va avea un nou ghid

img-7
Foto:chișinău.md

Similar anilor precedenți, și în acest an troleibuzele turistice vor circula prin capitală. Decorate cu luminiți, acestea vor face turul orașului, iar ghidul călătoriilor va fi Moș Crăciun.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun urmează să fie ghidul călătoriilor cu troleibuzele turistice din acest an, care au loc în contextul Crăciunului și Revelionului, iar cei mici vor avea parte și de surprize dulci, a declarat edilul capitalei, Ion Ceban.

Potrivit primarului municipiului Chișinău, „la fel ca și în anii precedenți, împreună cu partenerii vom decora cu luminițe unele troleibuze și autobuze”.

„Mulțumim din start partenerilor care ne ajută la organizare, plus și pentru generatoarele de energie electrică care vor fi donate, le vom transmite mai apoi instituțiilor noastre educaționale”, transmite Ion Ceban într-o postare publicată pe pagina de Facebook a acestuia.

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, târgul și decorațiunile instalate în oraș urmează să fie lansate, menționează Ion Ceban.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Amintim că în acest an târgul de Crăciun „Sătucul de Iarnă”, dedicat sărbătorilor de iarnă, se va desfășura în perioada 2 decembrie-3 ianuarie 2023, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine