(foto) Pregătiri pentru lansarea târgului de Crăciun. Ion Ceban: „Vom stabili exact orele când vor fi conectate și deconectate luminițele”

brad4
Foto:Facebook/Ion Ceban

Primarul general al municipiului Chișinău a anunțat că se desfășoară pregătirile pentru lansarea Târgului și a Pomului de Crăciun. Sunt amenajate toate sectoarele capitalei, iar unele troleibuze și autobuze vor fi decorate cu luminițe.

Potrivit acestuia, troleibuzele turistice, ca și în anul precedent vor face turul orașului, iar ghidul va fi Moș Crăciun.

„Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, târgul și decorațiunile instalate în oraș le vom lansa imediat cum suntem pregătiți. Vom stabili exact orele când vor fi conectate și deconectate luminițele, astfel ca oamenii să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Mulțumim din start partenerilor care ne ajută la organizare, plus și pentru generatoarele de energie electrică care vor fi donate, le vom transmite mai apoi instituțiilor noastre educaționale”, a anunțat Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook/Ion Ceban
Sursă foto: Facebook/Ion Ceban

Amintim că în Chișinău a fost amenajat târgul de Crăciun „Sătucul de Iarnă”. Unde este amplasat și despre activitatea acestuia aflați aici.

Bradul este instalat în Chișinău din anul 2018. Până atunci, se obișnuia instalarea unui brad natural. De multe ori, brazii treceau prin mai multe peripeții până ajungeau în PMAN. Vă invităm să citiți mai multe despre istoria brazilor din Chișinău AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine