Duminică pregătim terenul pentru un început de săptămână fantastic. Cinci evenimente care vor avea loc pe 4 decembrie

evenimente
Foto:Unsplash/freestocks

Duminică pregătim terenul pentru un început de săptămână fantastic. Îți propunem să trăiești cât mai intens fiecare clipă și să ai parte de momente memorabile alături de cei dragi. Am făcut o selecție a celor mai interesante evenimente care îți vor transmite căldura și energia pozitivă a sărbătorilor de iarnă.

În acest articol găsești cinci activități pe care le poți face duminică, 4 decembrie, la Chișinău.

„ArtSafari – Maeștrii artei românești”

Sursă imagine: Facebook/Muzeul Național de Artă al Moldovei

A fost lansată expoziția „ArtSafari – Maeștrii artei românești”. Sunt prezentate publicului cele mai renumite 30 de capodopere semnate de clasicii artei românești, care sunt păstrate în colecții private. Poți vizita și admira expoziția găzduită de Muzeul Național de Artă al Moldovei până pe 22 Ianuarie 2023.

Proiecțiile filmelor Queer Voices film workshop

Sursă imagine: Facebook/Queer Voices

În perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 a avut loc workshop-ul de filmmaking în cadrul festivalului „Queer Voices”. Scopul atelierului este de a încuraja persoanele interesate de film să crească gradul de conștientizare cu privire la provocările cu care se confruntă comunitatea queer din Moldova și comunitatea globală în fiecare zi.

Mâine, 4 decembrie, în ultima zi de festival ai posibilitatea de a viziona filmele realizate de-a lungul workshop-ului.

Găsești programul festivalului pe această pagină.

Târg de caritate

Sursă imagine: Facebook/International Women’s Club of Moldova

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova în parteneriat cu Ambasadele, Organizațiile Internaționale TE invită la cea de-a XXIV-a ediție a Targului Internațional de Caritate (TIC), care va avea loc pe 4 decembrie, începând cu ora 10.00 la Muzeul Național de Istorie.

Ambasade și organizații internaționale, ONG-uri locale și agenții de dezvoltare, vânzători de obiecte de artizanat și artă se reunesc și împărtășesc culturi, obiceiuri, preparate culinare și își expun lucrările, pe care vizitatorii le pot cumpăra.

Toate încasările partenerilor noștri sunt direcționate către proiecte de caritate implementate anul viitor în Moldova, printre care îmbunătățirea asistenței medicale pentru copii, susținerea pacienților cu îngrijiri paliative, atenuarea nevoilor refugiaților și multe altele.

Atelier floristic

Sursă imagine: Facebook/Toro Center

Duminică poți participa la atelierul floristic Di Cri Floristic. Ai posibilitatea de a confecționa cele mai originale decorațiuni de Crăciun.

La Toro Center, într-o atmosferă prietenoasă și cu muzică live pe fundal, o să faci aranjamente și tot felul de decorațiuni pe care să le pui la tine în casă, sub brad sau pe masa de Crăciun.

Formularul de înregistrare și mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Spectacol

Sursă imagine: Facebook/Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale

„Piesa „Revizorul” de N.V. Gogol, capodoperă a literaturii dramatice universale, este o satiră, o comedie de moravuri, de demascare a birocrației și corupției, care face parte din categoria textelor mereu actuale, a căror contemporaneitate nu se degradează în timp. Este o caricatură literară a defectelor umane, ce va rămâne mereu actuală atâta timp cât va exista societatea umană”, precizează reprezentanții Teatrului Național „Satiricus”.

Spectacolul începe la ora 18.30.

Biletele pot fi procurate aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine