(foto) Cum decurge procesul de instalare a bradului de Crăciun din PMAN

Brad chisinau lucrari
Foto:#diez

În centrul Chișinăului, muncitorii instalează și împodobesc cel mai principal pom al sărbătorilor de iarnă. În acest an, va fi utilizat același brad artificial care a fost instalat anul trecut.

Echipa #diez a vizitat locul unde se execută lucrările și a realizat o serie de fotografii. Vă invităm să vedeți cum decurge azi procesul de instalare a bradului.

Bradul din centrul capitalei este unul artificial, de 20 de metri înălțime, același care a fost utilizat și în anii trecuți și a fost deja instalat. În prezent, serviciile municipale instalează pomul, iar ulterior va începe decorarea acestuia cu luminițe și jucării.

Responsabila pentru comunicare din cadrul Primăriei Chișinău, Natalia Ixari, a declarat pentru #diez că instituția urmează să vină cu detalii privind data oficială de inaugurare a pomului de Crăciun.

Amintim că în Chișinău va fi amenajat târgul de Crăciun „Sătucul de Iarnă”. Unde este amplasat și când își începe activitatea aflați aici.

Bradul este instalat în Chișinău din anul 2018. Până atunci, se obișnuia instalarea unui brad natural. De multe ori, brazii treceau prin mai multe peripeții până ajungeau în PMAN. Vă invităm să citiți mai multe despre istoria brazilor din Chișinău AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine