(foto) Prima doamnă a SUA a dezvăluit cum arată decorul de Crăciun al Casei Albe în acest an

PTI5MWRlMzA0MzlkNDgyYzNhZmZjMDQ5OWVlMzMyNzlk.thumb
Foto:Profimedia Images

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii Jill Biden a dezvăluit luni, 28 noiembrie, cum va arăta decorul de Crăciun al Casei Albe în acest an. Tema aleasă de prima doamnă a SUA pentru anul 2022 este intitulată „Noi oamenii”.

Anul acesta, peste 150 de voluntari din SUA au petrecut o săptămână ajutând la decorarea interiorului și exteriorului Casei Albe cu 25 de coroane, 77 de brazi de Crăciun și peste 83 615 de lumini de sărbători. Există, de asemenea, o Casa Albă de turtă dulce care a fost făcută din 20 de foi de aluat de prăjituri cu zahăr, 30 de foi de aluat de turtă dulce, 100 de lire de pastile, 30 de lire de ciocolată și 40 de lire de glazură regală, potrivit biroului primei doamne americane.

În timp ce a dezvăluit oficial tema aleasă pentru acest an și decorul sezonier, Jill Biden a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă și a mulțumit voluntarilor care au ajutat la înfrumusețarea Casei Albe în acest sezon, transmite abcnews.com

„Ceea ce împărtășim este mult mai mare decât lucrurile care ne despart. Sufletul Națiunii noastre este și a fost întotdeauna – «Noi, Poporul». Și asta a inspirat decorațiunile de sărbători ale Casei Albe de anul acesta. Fiecare cameră a Casei Albe a fost decorată pentru a «reprezenta ceea ce ne aduce împreună în timpul sărbătorilor și pe tot parcursul anului»”, potrivit lui Jill Biden.

Sursă foto: Mandel Ngan
Sursă foto: Profimedia Images
Sursă foto: Profimedia Images
Sursă foto: Profimedia Images
Sursă foto: Profimedia Images
Sursă foto: Jonathan Ernst/Reuters
Sursă foto: Jonathan Ernst/Reuters

Casa Albă se așteaptă să primească aproximativ 50 000 de vizitatori în perioada sărbătorilor, potrivit biroului primei doamne.

Tema sărbătorilor de anul trecut a fost „Cadouri din inimă”, menită să-i onoreze pe cei care au perseverat prin greutățile provocate de pandemia COVID-19. 

Reporteră stagiară: Nicoleta Botnaru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine