Cadouri de Crăciun până la 250 de lei pe care elevii/elevele și studenții/studentele le pot cumpăra

christmasgifts-2048px-1287618519-3×2-1
Foto:iStock

Se apropie sărbătorile de iarnă și necesitatea de a găsi cadourile perfect pentru toți cei dragi este tot mai mare. Fiind elev(ă) sau student(ă) întâmpinăm greutăți în găsirea cadoului perfect la un preț accesibil. Deci, am făcut o listă de cadouri de Crăciun ai căror prețuri sunt până la 250 de lei.

# O carte

Sursa: all-free-download.com

Deși poate părea banal, dar putem găsi cărți pentru toate vârstele și toate persoanele. Pentru copii o carte cu povești. Pentru adolescenți o carte artistică sau de dezvoltare personală. Pentru adulți, la fel, o carte artistică sau de psihologie. 

# Un carnet + set de pixuri colorate/rechizite de birou drăguțe

Sursa: somekindart.com

Cu toții îndrăgim carnetele și rechizitele de birou interesante, acestea îți aduc o fericire în viața monotonă. Deci, fii persoana ce aduce culoare în zilele gri de la școală, universitate, lucru.

# Lumânare aromatică

Sursa: osmology.co

Este timpul perfect pentru a aprinde lumânările aromatice. Mulți le evită la magazin, dar primite cadou fac fericiți pe toți.

# Ornament de Crăciun

Sursa: justatinabit.com

Niciodată nu poți avea prea puține ornamente de Crăciun. Unii cred că e destul doar ca bradul să fie împodobit de Crăciun. Totuși, pe lângă brad mai poți aduce un strop de magie a poveștii în casa celor dragi.

# Cană de Crăciun + ceai plicuri/infuzie

Sursa: wallpaperbetter.com

Iarna, frig. La ce ne gândim? Corect, o cană de ceai! Deci, ce te oprește să dăruiești o amintire plăcută? O cană cu spiritul de Crăciun și o cutie de ceai este alegerea perfectă. 

# Cană de crăciun + cacao + marshmallow

Sursă: somethingdifferentwholesale.co.uk

Ca în filmele de Crăciun, împreună cu cei dragi, îmbrăcați în pijamale și beți o cana de cacao cu marshmallow.

# Cărți de colorat pentru adulți + creioane/carioci 

Sursa: johannabasford.com

În prezent mulți se confruntă cu stresul. Ce poate fi mai relaxant decât să colorați paginile acestor cărți? Astfel, poți oferi persoanei un motiv să se relaxeze.

# Măști de față + cremă de mâini + mască de buze

Sursa: ayearofboxes.com

Grija de sine mereu trebuie să fie pe primul loc. Nu contează genul, pielea tuturor trebuie să fie protejată și îngrijită, în special pe timp de iarnă. Un set pentru îngrijirea feței nu va fi în plus pentru nimeni.

# Puzzle 

Sursa: jiggypuzzles.com

Puzzle este o metodă interesantă de a petrece timpul singur sau alături de cei dragi. Un puzzle te distrage de la viața de zi cu zi, îți oferă posibilitatea să zbori pe aripile imaginației.

# O cană personalizată

Sursa: photobox.co.uk

Dacă aveți anumite poze interesante împreună, imprimează-le pe o cană și persoana mereu se va gândi la tine, folosind-o.

# Ciorapi și un pleduț

Sursa: stjohnbayonne.org

E deja frig. Cu acest cadou vei oferi un strop de căldură și confort celor dragi. 

# Lampă de masă decorativă

Sursa: bigl.ua

Ce e mai frumos decât o cameră decorată cu diverse lucruri deosebite? Un obiect din această categorie este lampa decorativă, care este mică și poate fi de oricare culoare dorești.

# Termos

Sursa: delish.com

Cu toții pe timp de frig ne gândim la o cană de ceai cald. Un termos îți oferă posibilitatea să savurezi ceaiul și cafeaua caldă oricând dorești.

# Pijama de Crăciun

Sursa: primark.com

Ce poate fi mai drăguț decât să fii îmbrăcat(ă) într-o pijama de Crăciun și să privești un film în timpul iernii friguroase? Respectiv, sugestia noastră este să faci cadou o pijama.


Acest material a fost realizat în cadrul Cursului de Jurnalism Economic care este implementat de Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova.

Reporteră stagiară: Alexandra Grigoriev

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine