(video) Săptămâna națională a bunătății. Când ai făcut sau primit ultima dată un gest de bine?

vox

În contextul zilei internaționale a bunăvoinței, de pe 14 noiembrie până pe 18 noiembrie 2022, Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei, cu susținerea Ambasadei Suediei, lansează cea de-a doua ediție „Săptămâna Națională a Bunătății”. Timp de o săptămână, mai multe organizații filantropice, agenți economici, instituții de învățământ, persoane influente vor vorbi și promova filantropia personală și corporativă ca alternativă pentru soluționarea problemelor sociale și model de educație a tinerei generații și vor încuraja oamenii să facă gesturi de bunătate.

În ultimii doi ani, vizibil, în spațiul public a crescut numărul de proiecte sociale și campanii filantropice. Beneficiarii finali ai acțiunilor din spațiul public au fost: persoanele refugiate, familiile din Moldova aflate în situație de vulnerabilitate, bătrânii, sistemul de medicină.

De pe 14 noiembrie 2022, timp de o săptămână, Platforma pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei va desfășura mai multe acțiuni de sensibilizare și mobilizare a publicului larg cu genericul „Bunătatea începe cu tine”.

În context, mai multe persoane ne-au vorbit în clipul de mai jos despre faptele bune pe care le-au făcut sau pe care le-au primit.

Urmăriți acțiunile desfășurate în cadrul Săptămânii pe pagina Evenimentului sau pe pagina Platformei pentru Promovarea și Dezvoltarea Filantropiei.


Acest material este realizat în cadrul Campaniei „Săptămâna Națională a Bunătății, ediția 2”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine