Atenție, călători! Activitatea punctului de trecere a frontierei Criva-Mămăliga ar putea fi sistată

vama frontiera (2)

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a informat despre o posibilă întrerupere a programului de activitate a punctului de trecere a frontierei Criva-Mămăliga din motive de securitate.

Potrivit informațiilor, autoritățile de competență ucrainene au comunicat despre riscul unui atac aerian asupra Ucrainei. Astfel, Poliția de Frontieră recomandă participanților la trafic să opteze, din timp, pentru alte puncte de trecere din proximitate. Informația va fi actualizată.

Conform publicației curenttime.tv, astăzi, 15 noiembrie, armata rusă a bombardat Ucraina cu aproximativ 100 de rachete, astfel depășind numărul rachetelor lansate în data de 10 octombrie, după ce a fost avariat podul din Crimeea. Informația a fost anunțată de purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene Ucrainene.


Amintim că în această seară mai multe localități din țară, inclusiv o parte din Chișinău, a rămas fără lumină. Potrivit datelor furnizate de Moldelectrica, Moldova nu a primit energie electrică din România din cauza unei avarieri în sistemul de transport.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine