Cadre științifico-didactice ale Universității Naționale Pedagogice „K.D. Uşinskii” din Odesa, Ucraina, în vizită de studiu la UPSC

Vizita_de_studiu_la_FAPD-2
Foto:UPSC

În zilele de 6 și 7 noiembrie 2022 în incinta Facultății de Arte Plastice și Design UPSC, reprezentanți ai administrației facultății, dar și ai universității au avut deosebita plăcere de a se întâlni cu cadre didactice de la Universitatea Națională Pedagogică „K.D. Uşinskii” din Odesa, Ucraina.

Întâlnirea a fost realizată în vederea consolidării colaborării bilaterale în domeniul educațional şi artistic, conform acordului de colaborare încheiat între Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Universitatea Națională Pedagogică „K.D. Uşinskii” din Odesa, Ucraina (reactualizat în noiembrie 2022).

În cadrul vizitei de studiu, au fost discutate și stabilite noi direcții și proiecte comune de colaborare, a fost reactualizat acordul și programul de colaborare între cele două instituții de învățământ superior, au fost discutate posibilități de mobilitate academică a profesorilor și studenților, au fost stabilite aspectele șI direcțiile de participare ca parteneri asociativi în cadrul proiectului Erasmus+.

Foto: UPSC

Membrii delegației ucrainene: Tetiana Petukhova, dr, conf., șefă catedră Educație tehnologică și profesională. Usov Valentin, dr. hab., profesor., Cernenco Natalia, doctor, profesor, au apreciat deschiderea către noi realizări comune și a inițiativelor venite de la decana Facultății de Arte Plastice și Design, dr. conf. univ., profesor universitar, Ana Simac și prorectorei UPSC, conf. univ., dr. Ludmila Armașu-Canțîr.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UPSC. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUPSC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine