Nu știi ce să faci în acest weekend? Filmele pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău

amsterdam
Foto:cineplex

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

ADAM ÎNTUNECATUL

Acum aproape 5.000 de ani a fost înzestrat cu puterile zeilor egipteni, însă asta i-a adus imediat și întemnițarea. Acum, Black Adam (Dwayne Johnson) este eliberat și e gata să aducă dreptatea în lumea modernă. În felul lui.

AMSTERDAM

Plasat în anii ’30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

HALLOWEEN SFÂRȘITUL

Saga lui Michael Myers și Laurie Strode ajunge la un punct culminant înfiorător în această ultimă parte a francizei.

https://www.youtube.com/watch?v=qW8SZlrX0QM

CARBON

Cum e să trăiești într-o societate aflată la răscruce, când valorile vechi sunt aruncate la gunoi, iar principiile celor noi încă nu se văd nici la orizont? Cum e să lupți cu indiferența, prostia omenească și goana după profit? Cum să rămâi Om în asemenea circumstanțe?

SCUFIȚA ROSIE

Salvându-și orașul de lup, Scufița Roșie va trebui să rezolve misterul dispariției tatălui ei Wolfboy, să-și înfrunte temerile în ochi și să-și găsească destinul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine