(foto) Descoperă destinația cu gust din orașul Bucovăț. Locația este amenajată în format de muzeu în aer liber

ppp (2)
Foto:Facebook/Prisaca Vulpii

Campania #NeamPornit continuă să ne prezinte locuri frumoase din Moldova pe care merită să le vizităm. Astăzi îți prezentăm o destinație cu gust în orașul Bucovăț, raionul Strășeni – Prisaca Vulpii.

De la Chișinău până la destinație vei face în jur de 40-60 de minute. Așa că, distanța mică reprezintă încă un imbold de a vizita locația, care se află la răscrucea drumurilor naționale Chișinău-Nisporeni și Chișinău-Ungheni.

Prisaca Vulpii este reprezentant al GAL „Lunca Bâcului” și se ocupă cu apicultura de aproape nouă ani, dar începând cu 2019, soții Vulpe au transformat acest hobby într-o afacere, având în îngrijire 60 de familii de albini. Locația este amenajată în format de muzeu în aer liber și îți oferă posibilitatea de a admira natura.

Dacă optați să îi vizitați, veți avea posibilitatea să aveți o degustare de produse din miere printre care: miere de salcâm, miere de tei, căpăceală de salcâm, de tei, polen, păstură în miere, mix de plante medicinale, semințe și fructe uscate cu miere, urzică cu miere și propolis. Anul acesta pentru prima dată au produs miere în faguri mici, care este foarte ușor de ambalat, fără a avea diferite scurgeri de miere și plante medicinale.

Sfat! Dacă decideți să mergeți la destinație, optați pentru haine lungi. La vizitarea stupilor veți primi masca apicolă pentru protejarea feţei şi, în special, a ochilor.

Pentru a planifica o vizită, puteți contacta proprietarii pe numărul de telefon 069 535 104 sau pe pagina lor de Facebook.


Acest material face parte din campania #𝐍𝐞𝐚𝐦𝐏𝐨𝐫𝐧𝐢𝐭, lansată de Agenția de Investiții și care este destinată promovării și susținerii produsului turistic național. Pentru noi experiențe și aventuri, accesați neampornit.md.

De asemenea, poți să urmărești #𝐍𝐞𝐚𝐦𝐏𝐨𝐫𝐧𝐢𝐭 pe Facebook și Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine