(video) Cinci filme pe care să le privești în acest weekend la cinematografele Cineplex din Chișinău

main
Foto:cineplex.md

Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu.

JEEPERS CREEPERS: RENĂSCUT

Forțată să călătorească cu iubitul ei, Laine, începe să experimenteze premoniții asociate cu mitul urban al The Creeper. Laine crede că ceva supranatural a fost invocat – și că ea este în centrul tuturor.

https://www.youtube.com/watch?v=71mK2SJqOS0

BILET PENTRU PARADIS

Povestea unui cuplu divorțat (George Clooney și Julia Roberts) care pleacă spre Bali pentru a-și împiedica fiica să facă greșeala pe care ei cred că au făcut-o cu 25 de ani în urmă.

3000 DE ANI DE DORINȚĂ

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) este mulțumită de viață și privește lumea cu un scepticism sănătos. În ciuda acestui fapt, ea întâlnește un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul eliberării lui. Aceasta este o problemă, deoarece ea este specialist în arta narațiunii și cunoaște toate poveștile cu morală despre dorințele care au mers prost. El își pledează cauza spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea se lasă amăgită și își pune o dorință care îi va surprinde pe amândoi.

DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA

Pe măsură ce iese la iveală un adevăr șocant despre familiile unui cuplu, cei doi îndrăgostiți descoperă că nu sunt atât de diferiți unul de celălalt. Tessa nu mai este fata dulce, simplă și bună care era când l-a cunoscut pe Hardin – la fel cum el nu este băiatul crud și capricios pentru care a căzut atât de greu.

https://www.youtube.com/watch?v=0QLF0ChRT7M

GAȘCA ANIMĂLUȚELOR DC

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească propriile puteri noi și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine