Campanie MAI. Mărturisirile unei doamne refugiate: „Sper ca soțiile să-și vadă soții, copiii să-și vadă tații”

MAI
Foto:MAI

În contextul războiul din țara vecină, Ministerul Afacerilor Interne continuă să elaboreze materiale informative despre refugiații din Ucraina, cu scopul de a prezenta istoriile oamenilor care nu au rămas indiferenți în fața tragediilor întâmplate și au dat dovadă de solidaritate cu poporul ucrainean.

Pe 25 februarie, soțul și-a dus soția și cei doi copii în apropiere de frontiera moldovenească. Doamnei, ia fost foarte greu să se despartă de tot ce a agonisit o viață întreagă, în același timp, știa că trebuie să găsească un loc sigur pentru ea și familia ei. Această afirmă că a fost plăcut surprinsă de empatia oamenilor și de curajul acestora de a accepta în casele lor oameni străini, pe care până în acel moment nu i-au cunoscut deloc.

Ea este profund recunoscătoare inimilor deschise și încrezătoare afirmând, că: „Știu că nu repede va fi totul ca înainte, dar sper ca acest lucru să înceapă cât mai curând, ca soțiile să își vadă soții, copiii să-și vadă tații… și să dormim în casa noastră, în patul nostru…”.

Campania de conținut este realizată de către Ministerul Afacerilor Interne, menită să sporească solidaritatea cu refugiații din Ucraina.

Taguri: ##CampanieMAI
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine