O nouă destinație turistică pentru iubitorii de camping, la o oră și jumătate distanță de Chișinău. Care sunt prețurile

camping
Foto:pixabay/ Jalyn Bryce

În satul Milești, raionul Nisporeni, recent a fost lansată o nouă destinație turistică pentru iubitorii cu cortul – Camping „Pe toloacă”. Locația este situată la o distanță de 94 de kilometri de Chișinău și la 25 de kilometri de la orașul Nisporeni, în apropierea celui mai înalt deal din Republica Moldova (dealul Bălănești), scrie proiectul NeamPornit.

Noua locație turistică a fost deschisă de către familia Botescu, antreprenori din raionul Nisporeni. După câțiva ani petrecuți peste hotare, aceștia au decis să investească în turismul local. Astfel, au dorit să promoveze zona în care au copilărit – dealul Bălănești. 

Camping „Pe toloacă” deține cinci corturi pe platforme de lemn în condiții de hotel, dotate cu măsuțe și scaune, baie modernă, bucătărie comună, terasă și spațiu pentru grătar. De asemenea, este amenajată și o zonă pentru corturi (în caz că turiștii doresc să vină cu propriul cort), dar și un ciubăr – butoi cu apă caldă.

În această locație sunt frumoase răsăriturile și apusurile de soare. De altfel, iubitorii de senzații mai tari sunt invitați să-și petreacă vacanța în preajma unui rug imens. 

Pentru familiile cu copii, locația propune diverse activități precum joaca în pietriș, plimbarea desculță prin iarbă, jocuri cu mingea, de-a prinselea, ture cu bicicleta, lansarea de zmeu, precum și culesul de fructe din propria grădină.

De asemenea, în această zonă, vizitatorii au posibilitatea să exploreze „Traseul de drumeție al Moldovei Centrale: Nisporeni – Dealul Bălănești” (cel mai înalt punct din Moldova), lansat în primăvara acestui an și care se află la o distanță de 40 de kilometri de la Camping ,,Pe toloacă”.

Cazarea în acest Glamp Camp costă 1 000 de lei per noapte, iar cei care aleg să vină cu propriul cort vor achita 400 de lei, beneficiind la fel de toate serviciile oferite de către acesta.

Pentru mai multe detalii și rezervări accesați pagina de Facebook a locației sau puteți suna la numărul de telefon 0608 61 661.

Sursă foto: Facebook/ NeamPornit
Sursă foto: Facebook/ NeamPornit
Sursă foto: Facebook/ NeamPornit
Sursă foto: Facebook/ NeamPornit

Dacă doriți să vă avântați într-o călătorie cu cortul, citiți despre tot ce trebuie să deții pentru o astfel de aventură în sânul naturii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine